Celebrity News

Nataša Bekvalac: Udaću se i četvrti put!

Nataša Bekvalac: Udaću se i četvrti put!

Posle kraha tri braka - sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac ne krije da će se ako bude prilike udati i četvrti put!

- Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje verujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom - rekla je lepa Novosađanka za "Informer Hit".

Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lep.

- Sva tri muža su mi bili lepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lepe i pametne devojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene - ističe Nataša koja kako kaže ne žali ni zbog jedne svoje odluke.

Naime, ona je u aprilu 2018. godine pretrpela nasilje od Lazukića koji je zbog toga osuđen na osam meseci uslovno, s rokom provere od tri godine.

- Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim preterano da gledam unazad, za to što znam da ne mogu ništa da promenim. Izgubila bih energiju, snagu, vreme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, verovatno je to dobro za mene - zaključila je ona.