Celebrity News

Nataša Miljković priznala kako se osećala kada je ugostila BIVŠEG MUŽA: Steglo mi se grlo

Nataša Miljković priznala kako se osećala kada je ugostila BIVŠEG MUŽA: Steglo mi se grlo

Nataša Miljković ugostila je bivšeg supruga Srđana Timarova u Jutarnjem programu “Prve”, a onda je otkrila da je imala veliku tremu kada je on stao ispred nje.

Bivši supružnici su oduševili celu javnost neposrednom komunikacijom u emisiji na TV “Prvoj”, a mnoge je posebno iznenadila činjenica da su i posle razvoda u dobrim odnosima. Evo kako je Nataša prokomentarisala njihov susret pred kamerama.

- Čudno je to. Bila sam sigurna da će sve biti sjajno, ali kada je trebalo da uđe u studio, steglo mi se grlo. Nije me uhvatila trema nego tremetina. Valjda je to uvek tako kad želiš da nešto ispadne dobro, da nema isklizavanja ili preterivanja. Kada mešate privatno i profesionalno, to lako može da se desi - kaže za “Blic” Nataša Miljković, a mnogi se pitaju kako im je uspelo da ostanu u dobrim odnosima.

- Ne volim da dajem savete. Imam samo poruku: „Budite dobri roditelji vašoj deci. I budite dobri ljudi“. Onda je lako - iskrena je Nataša, koja sa Timarovim ima sina Lazara.

Kada je tokom gostovanja Nataša rekla kako je Srđan dvanaest godina molio da ga pozove u emisiju, on se našalio sa njom:

- Dvanaest godina te znam, sedam godina zajedničkog života, dete smo pravili da me primetiš, tako da je moje pitanje za tebe zašto me sad zoveš.

Nametnulo se pitanje zašto ga je tek sada zvala.

- Kao prvo: zato što je uradio nešto čega se grozio ceo život: ušao u svet lajkova i fejvova, a kao drugo, svojim talentom i postignućima, stvarno je zaslužio da ga zovem i bez Instagrama. Al’ nemojte to da mu kažete - kaže kroz smeh Nataša.

Mnoge je iznenadila fotografija na kojoj je Nataša sa svojim partnerom Žarkom i Srđan sa devojkom Danijelom, a ispred njih pozira sin Lazar. Na pitanje kako su ostali u dobrim odnosima i da to poštuju i njihovi novi partneri, Nataša kaže:

- Mislim da je to ljubav prema Lazaru i poštovanje jedno prema drugome. Mi smo jako dobri prijatelji i saveznici, ne umemo ni on ni ja drugačije. I takođe, mislim da je tu važna i podrška i razumevanje naših sadašnjih partnera, Žarka i Danijele. Hvala im na tome.