Celebrity News

Nataša Pavlović je praktična žena: Istovremeno kuva, ispituje starijeg sina i igra se sa mlađim

Nataša Pavlović je praktična žena: Istovremeno kuva, ispituje starijeg sina i igra se sa mlađim

Jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, Nataša Pavlović, je pored praktične i vrlo srećna žena, što smatra jednim od svojih najvećih uspeha

 

Voditeljka Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica i dugo nosi titulu Praktične žene. Kroz svoju popularnu emisiju, uvek otvorena i nasmejana, objašnjava nam kako da sredimo kuću, napravimo sjajno jelo, obradujemo ukućane. Sa vernom publikom deli inspirativne priče i demistifikuje stvari koje nam često komplikuju svakodnevni život.

Za svoju dugogodišnju emisiju kaže da sa svojim timom neprestano osluškuje gledaoce i da zbog njih uvek traga za novim idejama.

- Često mi gledaoci pišu da se osećaju vrednijima dok nas gledaju, upravo iz razloga što mi ne smatramo da ljudi iz javnog posla imaju prednost u odnosu na ostale, u bilo kom pogledu. Ne forsiramo savršenstvo ni u izgledu, ni u ponašanju, pokazujemo kako vrline tako i mane, učimo, delimo savete međusobno, delimo i neuspehe, i na taj način gledaoci nemaju pogrešne predstave koje su često promovisane u medijima i na društvenim mrežama - rekla je Nataša u intervjuu za "Večernje novosti" i dodaje da je potpuno iskrena i u svojoj emisiji.

Pročitajte i: Život zaposlene mame: Zbog ovoga Nataša Pavlović „čupa kosu“

- Ja u svojoj kuhinji jedino nisam našminkana i u štiklama. Sve drugo je potpuno isto. Ako sam, recimo, umorna, jer me je dete prethodne noći budilo, to i kažem. I mnoge žene se poistovete. Sve smo u sličnoj poziciji. Zato se publika i ja razumemo.

U ljubavi ne treba biti praktičan

Kaže da je u današnje vreme važno biti praktičan u životu, ali i da to ne podrazumeva savršenstvo.

- Teško je, ako od sebe očekujemo da u svakom trenutku maksimalno odgovorimo svim životnim situacijama. Valja se truditi, ali ne preko granice koja nam stvara pritisak i opterećenje koje će biti kontraproduktivno. Sve ćemo završiti, ali ostati iscrpljeni i nevoljni. Ni to nije rešenje. Praktičnost ne podrazumeva savršenstvo - dodala je Nataša i otkrila u čemu je ona najpraktičnija:

- Kad istovremeno kuvam, ispitujem starijeg sina kako je naučio, i igram se sa mlađim. U tome sam nekad najpraktičnija, a nekad skroz omanem. Kao što rekoh, ne možemo svakodnevno u istoj stvari biti podjednako uspešni i dobri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Feb 25, 2020 at 7:41am PST

O razlici između praktičnih žena i praktičnih muškaraca je rekla:

- Praktična žena će čitati knjigu dok kuva, lakirati nokte i obavljati telefonski poslovni razgovor, a muškarac će, na primer, baciti đubre i usput popiti pivo sa drugom. Svi se snalazimo na svoj način.

Na pitanje kada ne treba biti praktičan, rekla je:

- Kada je ljubav u pitanju, tada pravila apsolutno ne postoje.

Pročitajte i: Nataša Pavlović: Suprug me najbolje uteši

Borba za potomstvo

Domaćica emisije „Praktična žena“ Nataša Pavlović u skladnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dva sina. Starijeg naslednika Olega par je dobio 2011. godine, nakon tri godine braka. Tada nisu ni slutili da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Borba za drugog sina trajala je čak pet godina.

Nataša dugo nije uspevala da zatrudni. Kada je krajem 2016. godine saznala da je ponovo u drugom stanju i da joj se ostvarila velika želja da dobije i drugo dete, o svom iskustvu progovorila je za medije, želeći da pomogne drugim ženama koje se bore sa istim problemom.

- Otkada je moj Oleg napunio godinu dana želela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu. Razmišljala sam o raznim metodama... Eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja bila – ispričala je voditeljka tada.

Pročitajte i: Nataša Pavlović o životu i problemima sa kojima se svakodnevno suočava: Skidam kapu svim majkama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Jun 30, 2017 at 10:32am PDT

- Verovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dete, tako da razumem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame - dodala je ona.

Pre nego što se udala za Predraga, šarmantna voditeljka četiri godine je bila u braku sa glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima. Ona mu je bila velika podrška i tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici ističu da su i nakon toga ostali veliki prijatelji.

Komentari (0)

Loading