Celebrity News

Nataša Vukoje ima EMOTIVNU PORUKU ZA NOVOROĐENOG SINA: Menjaćemo ovaj svet zajedno! (foto)

Nataša Vukoje ima EMOTIVNU PORUKU ZA NOVOROĐENOG SINA: Menjaćemo ovaj svet zajedno! (foto)

Bivša košarkašica Nataša Vukoje porodila se i na svet donela zdravog dečaka a novopečeni roditelji su sinu dali ime Luka.

Lepa Nataša se i na Instagramu pohvalila ovim predivnim darom a evo kako je obavestila svoje pratioce:

– Dobar dan Instagram svete. Luka nam je stigao. Mogu samo da vam kažem da je ovo bio najuzbudljiviji vikend u mom životu – poručila je Nataša.

Budući da se mama i beba sjajno osećaju, došlo je vreme da napuste bolnicu i upute se u njihov topli dom na Majorki.

Čim su izašli napolje, Nataša se obratila svojim fanovima, a pre svega svom sinu, dirljivom porukom koju prenosimo u celosti.

– Vreme je da se zakorači u svet! I Luka, samo da ti kazem, kao tvoji roditelji imamo par prioriteta koje želim da podelim sa Instagram svetom. Tu smo da ti damo ljubav, da te naučimo hrabro da praviš korake u životu. Da ti budemo vetar u leđa kada je ti je potreban. Da te naučimo da voliš, i odluke donosiš iz srca. Da ti pokažemo da je ljubav ono što menja svet, da su emocije ono što vredi, da je poštovanje ono što je temelj a vera ono što je smer. Zato, za ove prve zajedničke korake, u mom naručju, i sa tatom koji je uvek mami najveći oslonac a sada i tebi. Menjaćemo ovaj svet zajedno. Daćemo sve od sebe da bude što lepše mesto za život svih novih beba koje će tek doći. A sada kući idemo, na jednu dobru domaću kafu – napisala je Nataša i dirnula svoje pratioce.