Celebrity News

Ne može više: Nakon što je pretukla supruga, Naja priznala da je podnela papire za razvod

Autor: | 06/12/2017

Ne može više: Nakon što je pretukla supruga, Naja priznala da je podnela papire za razvod

Glumica Naja Rivera (30) nedavno je uhapšena zbog nasilja u porodici, kada je pretukla svog supruga Rajana Dorseja.

Čim je uhapšena Naja je priznala da je svesno učinila sve za šta je terete, da je tuči prethodila žustra svađa i priznala je krivicu, a iz pritvora je veoma brzo izbavio svekar.

Brak lepe glumice, koji je sklopljen 2014. godine u Meksiku, već neko vreme nije na najboljim nogama, o čemu govore i papiri za razvod koje je Naja podnela kako prošle godine, tako i pre nekliko nedelja, tačnije dan pre nego što se dogodio nemili dođaj u njenom porodičnom domu, navodi TMZ.

Navodi se da je glumica zatražila i zajedničko starateljstvo nad njihovim dvogodišnjim sinom Džosijem, zbog čega je najverovatnije i krenula svađa u njihovom domu.

Da njihov brak ne štima, bilo je jasno i prošle godine u ovo vreme, jer je i tada predala papire za razvod. Ipak, 2016. godine par je uspeo da izgladi odnose i pomiri se, ali već sada razlike među njima su nepremostive.

Sa druge strane Rajan je u policiji rekao da je pre svađe Naja pila, i da je nakon toga usledio čitav sukob. Ona mu je svađi rascepala usnu, udarivši ga dvaput.

Ipak, par je uprkos svemu zamolio medije da ne diraju u njihovu privatnost i da će sve srediti i rešiti bez prisustva televizije i novinara.