Celebrity News

Nećete prepoznati najlepšu ženu na svetu, isplivale stare fotke na kojima ne liči na sebe (foto)

Nećete prepoznati najlepšu ženu na svetu, isplivale stare fotke na kojima ne liči na sebe (foto)

Ne liči na sebe!

Kako su pre par meseci pisali strani mediji, prema rezultatima grupe naučnika koji analiziraju i najmanje detalje, supermodel i manekenka Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom sveta.

Naime, njeno fizičko savršenstvo izmereno je na temelju oblika obrva, dužine nosa, punoće usana, pozicije brade, jagodica i oblika glave.

Javnost se sada, nakon ovih idealnih "mera" zabrinula za njen vizuelni identitet, ali i zdravlje. Naime, lepa manekenka preterala je u gubljenju kilograma te se njen izgled sada graniči sa anoreksijom.

Lepota dobila oblik anoreksije

Budući da se pre nekoliko nedelja, na jedan događaj u Parizu pojavila u nesvakidašnjem izdanju, mnogi su ostali začuđeni zašto je seksepilna Bela obukla farmerice tri broja veće...

I ona ima manjak samopouzdanja: Bela Hadid otkrila da je dosta patila zbog svog izgleda

Neki spekulišu da je to razlog kako bi sakrila enormnu mršavost dok drugi komentarišu da je to samo autfit po poslednjem trendu.

Jezive slike nekadašnje seks bombe zaprepastile su sve, ali, to nije sve.

Ova titula "najlepše" mnogima je zasmetala, budući da se na Belinom licu vidi da je uradila mnoštvo intervencija, iako ih uporno negira.

Svi njeni fanovi i antifanovi jasno mogu videti promene koje su usledile tokom godina - korekcije nosa, usta, jagodica i kapaka više je nego očigledna.

Na Instagramu postoji čak i grupa koja se bavi transformacijom Bele, i njene sestre, takođe poznate manekenke Điđi Hadid.

Na narednoj strani pogledajte kako je ova proglašena lepotica nekad izgledala...

https://www.instagram.com/p/BBlSXubx2wn/

https://www.instagram.com/p/BClW2TzR26r/

https://www.instagram.com/p/BBiyaVwR2z1/

https://www.instagram.com/p/BBitCuwx25L/