Celebrity News

Neda Ukraden kupuje luksuznu nekretninu u Beogradu?

Neda Ukraden kupuje luksuznu nekretninu u Beogradu?

Neda Ukraden kupuje luksuznu nekretninu ili je bila kod nekog u poseti u Beogradu na vodi? Nadamo se da ćemo uskoro saznati

Jedna od najpopularnijih prevačica na ovim prostorima, Neda Ukraden uveliko se priprema za nastup na "Beoviziji", ali izgleda da ima vremena i za obilazak luksuznih nekretnina u Beogradu.

Kako domaći mediji prenose, ona već ima porodičnu kuću, kao i nekretninu na moru, ali i da je imala želju da kupi stan u Beogradu na vodi.

- Mnogo joj se dopao taj kraj, blizina reke... Ma, sve, danima je samo o tome pričala! A i zna da je to sada najprofitabilnija, atraktivna lokacija, te da je nekretnina baš tu pun pogodak. Raspitala se, angažovala agenta za nekretnine i našla stan baš po svojoj meri - ispričao je izvor blizak Nedi, a preneo "Kurir".

Vest je podstaknuta nedavno objavljenom fotografijom koju je Neda postavila na svoj Instagram nalog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Feb 24, 2020 at 12:04pm PST

- Uživanje u pogledu i iščekivanju Beovizije - napisala je kratko Neda.

Ipak, da li je u pitanju nov stan ili je Neda bila u poseti kod nekog, nadamo se da ćemo uskoro saznati.

Neda Ukraden: "Ja sam baba koja može da osvoji Evropu"

Neda Ukraden će na predstojećoj "Beoviziji" nastupiti sa pesmom "Bomba" i sa njom pokušati da predstavlja našu zemlju na takmičenju "Evrovizija" koje se ove godine održava u Holandiji.

Njeno učešće je pokrenulo mnogo podeljenih komentara. Jedni je podržavaju i bodre, dok drugi smatraju da joj nije mesto na ovom takmičenju i da je nepravedno iskoristila pesmu koju je već predstavila u toku prošle godine.

Neda Ukraden proslavila 69. rođendan i otkrila recept za srećan život!

Pevačica je, inače, najstarija takmičarka na predstojećoj "Beoviziji", ali je rekla da će dati sve od sebe i pokušati da dođe do pobede.

- Iako sam najstarija takmičarka, to ne znači da ne mogu biti spretna i okretna i da na sceni ne mogu da napravim šou kao što sam kroz takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato". Tada su o meni pisali kao o Tini Tarner, a opet će biti slično, sigurna sam. Ljuti sam protivnik i borac protiv toga da žena mora sa 70 godina da izgleda otromboljeno i zapušteno - izjavila je ona za "Informer".

- Ja sam baba koja može da osvoji Evropu. Muka mi je od negativnih kritičara koji mi poručuju da ne mogu da budem devojka u ovim godinama, kao da to meni nije jasno. Nisam devojka i neću da budem, ali jesam negovana i žena u dobroj, odnosno u zavidnoj formi. Takođe mi smeta što muškarce u mojim godinama niko ne osporava, ali žene da. E to ne dozvoljavam da mi rade - dodala je Neda Ukraden za pomenuti list.

Neda Ukraden: Nemam u sebi ni gram silikona

Slavna pevačica nas uvek oduševljava svojim izgledom, stilom, odbaranom garderobom i decenijama predstavlja ženu koja mnogo pažnje poklanja sebi. Nedavno je za domaće medije govorila o svom odličnom izgledu i otkrila koja je njena tajna i naglasila da se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama.

– Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi – otkrila je Neda za “Alo” i dodala da je pored tretmana zahvalna i genetici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Feb 4, 2020 at 1:49pm PST

Godina se ne plaši i kaže da je pozitivan stav u životu najbitniji.

– Svaka godina koju dočekujem ispunjava me srećom. Uopšte se ne bojim jubileja, mnogo sam ih ja već ispratila. Mislim da sam dobar primer da uz pozitivan stav prema životu može da se živi lepo u bilo kom dobu – rekla je Neda za magazin "Hello".