Celebrity News

Nekad i sad: Koliko se zapravo promenila Megan Markl

Nekad i sad: Koliko se zapravo promenila Megan Markl

Udajom za princa Harija, poznata vojvotkinja Megan Markl, odrekla se mnogih stvari kao što je glumačka karijera, dobrotvorni rad u Ujedinjenim nacijama i mnogih drugih stvari koje su činile njen život interesantnijim.

Iako na prvi pogled veoma svedena i smerna, Megan pre stupanja u kraljevski brak i nije bila toliko "čedna"...

Naravno ne mislimo na raskalašno ponašanje, eksplicitne fotografije, ali svakako mislimo na slobodniji stil, koji joj danas, kao jednoj uglednoj kraljevskoj dami, više nije dozovoljen. Iako veoma različita od omiljene vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i iako je prate skandali i kontroverze, izazivani njenom ne tako mirnom prošlošću i "slobodnijim" ulogama, Megan je na svoj način osvojila brojne simatije.

Isplivao stari intervju Megan Markl, javnost poručuje: Ovo je sramota za ženu jednog princa

Budući da je Megan udajom za princa, dobila nebrojeno mnogo privilegija, smatramo da je stil oblačenja tek jedan mali detalj onoga što je ulaskom u kraljevsku porodicu i odbacila i prigrlila.  Sada isključivo mora da pazi na svoje ponašanje, rečnik, odabir društva te apsolutno mora da bude posvećena stvarima kojima ranije nije prilazila ni blizu.

Iako će se njenim odevnim kombinacijama od sada baviti tim stručnjaka, lepa Megan Markl sigurni smo, preokrenuće svoj stil. Ona već godinama neguje svoju figuru, ne nosi mnogo šminke, a paleta boja koju na njoj možemo videti, je uglavnom ona neutralnih nude tonova. Budući da je poznata je po svojim jednostavnim, ali upečatljivim stilskim kombinacijama koje uveliko hvali i glavna urednica francuskog modnog časopisa Vog, Emanuel Alt, nikako nismo mogli da odolimo činjenici da napravimo malu retrospektivu nekadašnjih stilskih kombinacija, u koje ćemo ubaciti primese sadašnjih.

Ono na šta bismo mi danas stavili akcenat je stil Megan nekad i sad, da izanaliziramo koliko je zapravo Megan Markl sebe dala u celu ovu kraljevsku priču, koliko se odrekla stilski aksesoara i trendi oblačenja.

Ali, nikako ne zaboravite i činjenicu da je ženama odeća na prvom mestu i da su najsrećnije onda kada su lepo obučene.

A, Megan je svakako dobila premiju!

U našim galerijama pogledajte sve stilske kombinacije Megan Markl:

Megan NEKAD: 

Megan SAD: