Celebrity News

Neverovatno: Evo koliko Viktorija Bekam naplaćuje modni savet

Autor: | 16/11/2017

Neverovatno: Evo koliko Viktorija Bekam naplaćuje modni savet

Godinama nakon što je slavu stekla pevajući u jednom od nekad najpopularnijih bendova "Spice Girls", Viktorija Bekam (43) je od svog imena stvorila pravi brend.

Објава коју дели Ivy Cohen (@tallyivy) дана 15. Нов 2017. у 7:26 PST

Budući da je Viktorijin stajling uvek besprekoran, brojne žene bi volele da čuju poneki  savet od modne ikone.

Na njihovu sreću, Viktorija se pojavila u Central parku naoružana modnim savetima za sve zainteresovane. Jedina caka, bila je u ceni. Naime, Victorija je naplaćivala svaki savet i to puna dva dolara.

Kako bi privukla mušterije, Viktorija je vikala:

- Hajde, znate da su vam potrebni saveti. Nemojte se stideti.

Saveti su se odnosili na izbor odeće, kao i obuće za koju je napomenula kako se cipele sa malom petom smeju nositi samo leti, dok su zimi obavezne čizme. Kada je o izboru frizura reč, osvrnula se na, sada vrlo popularnu, mušku punđu za koju je rekla da odlično ističe lepo muško lice.

Na pitanje koji bi savet dala ženama koje čitav dan moraju da provedu u visokim potpeticama, bivša spajsica je odgovorila:

- Ja obično biram cipele koje su udobne jer ipak veći deo dana provodim trčeći za svoje četvoro dece. Moram biti pokretna.

Na kraju Viktorijinog modnog savetovališta, bilo je jasno da je sve izrežirano, a za sve je bio zaslužan Derek Blasberg, urednik mode u Vanity Fairu, koji je i objavio ovaj prilog.

Derek je rekao Viktoriji kako su skupili pozmašnu svotu novca koja će biti donirana u dobrotvorne svrhe po njenom izboru.