Celebrity News

Ni jedna kreacija, niti dama nisu im bile ravne: Bred Pit i Leonardo Dikaprio "ukrali šou" na crvenom tepihu, pa dobili ovacije za film sa Tarantinom

Ni jedna kreacija, niti dama nisu im bile ravne: Bred Pit i Leonardo Dikaprio "ukrali šou" na crvenom tepihu, pa dobili ovacije za film sa Tarantinom

Dok se mnogobrojne glumice i manekenke utrkuju koja će lepše i privlačnije izgledati na crvenom tepihu Kanskog festivala, oni kada se pojave ukradu slavu i najlepšim ženama sveta.

Sve oči bile su uprte u svetske zvezde Bred Pita i Leonarda Dikaprija dok su u crnim smokinzima pozirali fotoreporterima na filmskom fetsivalu u Kanu.

Na crvenom tepihu svi su GLEDALI u njihove kreacije, ali žena koja je razbila sve predrasude u Kanu pokazala da joj NEMA RAVNE! (FOTO)

Nikada do sada publika širom sveta nije imala priliku da vidi ove dve glumačke veličine zajedno - ni na crvenom tepihu, a još manje na filmu, a sada će u tome moći da uživaju zahvaljujući novom filmu Kventina Tarantina, "Bilo jednom u Holivudu".

Dikaprio igra Rika Daltona, nekadašnju zvezdu vestern TV serija, dok Bred igra Klifa Buta, poznatog kaskadera. Oni pokušavaju da postanu slavni u Holivudu 1969. godine kada je Čarls Menson, najozloglašeniji masovni ubica počinio stravičan zločin.

Margo Robi igra Rikovu komšinicu Šeron Tejt i jednu od žrtava Čarlsa Mensona. U filmu se takođe pojavljuje i kultni glumac Al Paćino koji igra agenta Rika Daltona - Marvina Švarca.

Celokupna ekipa prisustvovala je premijeri filma u Kanu, a najveću pažnju ukrali su dva najveća šmekera Holivuda - Bred i Leo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by good films make life better ?? (@the_goodfilms) on May 22, 2019 at 3:21am PDT

Inače, Svetski mediji su preneli da je nakon premijere ekipa filma dobila stojeće ovacije koje su trajale sedam minuta!

Projekcija premijere u Kanu je bila pod strogom kontrolom i sam Tarantino se obratio publici koja je gledala film i zamolio je da zadrži svoje utiske za sebe, kako ostalima ne bi pokvarili iznenađenje.

Kako su ovi zavodnici izgledali na crvenom tepihu, pogledajte u galeriji: