Celebrity News

NIJE JOJ DO ŽIVOTA: Irina i Bredli USLIKANI NAKON SEKSI SCENE na dodeli Oskara (foto)

NIJE JOJ DO ŽIVOTA: Irina i Bredli USLIKANI NAKON SEKSI SCENE na dodeli Oskara (foto)

Bredli Kuper i Irina Šajk uslikani su u zajedničkom izlasku prvi put nakon seksi incidenta na dodeli Oskara, a čini se da nisu bili baš najbolje raspoloženi. Baš se pitamo šta je razlog.

Ledi Gaga i Bredli Kuper i hemija koja se osećala u vazduhu tokom njihovog izvođenja na dodeli ovogodišnjih Oskara, glavna su tema svetskih medija, a šuškanja o pravoj prirodi njihovog odnosa ne prestaju.

Tako se šuška da su njih dvoje zapravo više od prijatelja, i kako se na zabavi nakon dodele Oskara nisu odvajali jedno od drugog dok su ignorisali Bredlijevu devojku Irinu Šajk. A usred svih nagađanja, Bredli i Irina snimljeni su tokom zajedničke vožnje i to poprilično mrzovoljnih izraza lica.

https://www.instagram.com/p/BuWmFxxBRFJ/

Razlog tome mogao bi biti i komentar Bredlijeve bivše supruge 45-godišnje glumice Dženifer Espozito, koja je napisala zanimljiv komentar na objavi na Instagram profilu komičara Dejvida Spejda, koji se našalio povodom aktuelne teme.

- Ima li šanse da ovo dvoje nisu imali seks - napisao je komičar uz objavljenu fotografiju Gage i Bredlija, dok mu je Dženifer jednostavno u komentarima napisala "Ha".

Dženifer je u svojim memoarima "Jennifer's Way" koje je objavila 2015. godine, Bredlija nazvala vrsnim manipulatorom i iako ga nije direktno imenovala svima je bilo jasno na koga se ta tvrdnja odnosi.

- Bio je zabavan, pametan, izazovan, arogantan i vešt manipulator. Nisam ga smatrala naročito privlačnim ali shvatila sam da uživam u njegovom humoru i glupostima neko vreme. Zabavili smo se ali on je takođe imao i tu zlobnu, hladnu stranu. Njegova ličnost bi se promenila u jednom trenu - otkrila je u memoarima Dženifer.

Ona i Bredli su u braku bili od 2006. do 2007. godine.