Celebrity News

Nije joj ostao dužan: Nakon što je Zoranah prozvala muža Verice Rakočević, Veljko joj javno odgovorio

Nije joj ostao dužan: Nakon što je Zoranah prozvala muža Verice Rakočević, Veljko joj javno odgovorio

Modna blogerka Zorana Jovanović Zoranah nedavno je bila na jednom prestoničkom događaju na koji su bili pozvani i kreatorka Verica Rakočević i njen supruga Veljko Kuzmančević. 

Naime, nakon toga blogerka se osmelila da prokomentariše Veljkov stajling, koji je prema Zoraninom mišljenju modni promašaj. Za ovu priliku Veljko je nosio kilt, suknju na preklop, koja je deo škotske tradicionalne nošnje.

- Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci. Znam sigurno da nikada ne bih bila sa takvim momkom, a takođe sam sigurna da svom dečku nikada ne bih dozvolila da obuče tako nešto. Sa druge strane, verujem da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet - izjavila je Zorannah za "Alo".

Ni Veljko Zorani nije ostao dužan, pa se ubrzo oglasio i poslao joj je javnu poruku putem Fejsbuka.

- Zoranah blogerko, ćuti i muzi fudbalera dok ima novce i nemoj da maštaš da bilo šta možeš da mu zabraniš, jer dok on plaća putovanja i LujVitone, ti možeš samo da ćutiš. Nastavi da se peglaš na fotošopu i da se slikas po tuđim automobilima. Zdra'o - napisao je Kuzmančević, a kako će i da li će Zorana Jovanović reagovati ostaje da vidimo.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jul 11, 2017 at 2:19am PDT