Celebrity News

Nije lako biti Kanje Vest: Radio liposukciju, pa se navukao na lekove protiv bolova

Nije lako biti Kanje Vest: Radio liposukciju, pa se navukao na lekove protiv bolova

Kanje Vest drži korak sa svojom suprugom i njenom porodicom u šokiranju javnosti. Tako je američki reper nastavio niz bizarnih izjava, pa je u poslednjem intervjuu otkrio kako se navukao na tablete protiv bolova nakon što je imao – liposukciju.

Naime, on je u razgovoru sa redakcijom tabloida TMZ otkrio kako je došlo do čitave situacije, ali i kako je baš zbog toga 2016. godine prekinuo turneju.

- Otišao sam na plastičnu operaciju kako bih izgledao dobro svima vama. Nisam hteo da me svi vi zovete debelim kao Roba (Kardašijana) - objasnio je Kanje začuđenim novinarima i nakon dve godine objasnio kako je zapravo turneju Saint Pablo prekinuo jer je završio u bolnici zbog tableta.

- Sa dve tablete dnevno skočio sam na sedam - dodao je objašnjavajući da je sve kontroverzne izjave na Tviteru pisao nadrogiran, prenosi tracara.com.

Šuška se kako Kanje nije isti nakon smrt majke Donde koja je umrla je 2007. godine zbog komplikacija nakon plastične operacije i kako od tada ima ovakve burne reakcije i ispade.