Celebrity News

Nije odolela ovom trendu: Melanija Tramp u hit kaputu sezone

Nije odolela ovom trendu: Melanija Tramp u hit kaputu sezone

Prva dama Amerike, Melanija Tramp definitvno je planetarno popularna trendseterka i sve žene širom sveta dive se njenom istančanom ukusu za modu.

Supruga Donalda Trampa, na svakom prijemu i zvaničnim okupljanjima uvek privuče pažnju svojim modnim odabirima, a poslednjim pojavljivanjem, ova poznata vladarka sveta potvrdila je zašto je ceo svet naziva ikonom stila.

Budući da je primat na modnim pistama preuzeo floralni print, Melanija i te kako, to vrlo dobro zna da demonstrira.

Na jednom prijemu ispred Bele Kuće, zajedno sa mnogobrojnim zvaničnicima slikala se u "Dolce & Gabbana" kaputu, koji je sofisticirano protkan prelepim dezenom cveća.

Tamna podloga kaputa na ovom floralnom dezenu dala je efektnu notu a svemu tome, final touch dale su i savršene duboke crne čizme.

Kopirajte trendi stil prve dame: Melanija Tramp u cipelama koje svaka žena sebi može da priušti (foto)

Pored Melanije, još jedna zagovornica cvetnog printa je i španska kraljica Leticija koja je često za vreme leta nosila floralne haljine, košulje i suknje. Takođe, na mnogobrojnim prijemima na kojima je prisustvovala, ponela je jedan ovakav model.

Iako je cvetni print sinonim za prolećnu i letnju odeću ove dame dokazale su da i u jesenjoj i szimskoj sezoni, ovaj popularni trend može da se nosi gde god poželite.

Tako i Anu Vintur često na crvenom tepihu možemo videti u ovom popularnom dezenu koji je zbog apsolutne dominacije postao must have i preselio se i na torbe.

Savet plus: Odeću sa cvećem možete pronaći u svim popularnim buticima, ali isto tako je i sami kreirati. Dovoljno je da pronađete cvetnu aplikaciju i zašijete je na bejzik komad odeće.