Celebrity News

Nije sve u dolarima! Slike koje dokazuju da brak Kim i Kanjea nije na "staklenim nogama"! (foto)

Nije sve u dolarima! Slike koje dokazuju da brak Kim i Kanjea nije na "staklenim nogama"! (foto)

Da brak Kim i Kanjea Vesta nije u krizi dokazuju i fotografije koje su nedavno objavljenje. Popularna starleta Kim Kardašijan čestitala je svom dragom mužu rođendan i jednom za svagda stala na kraj spekulacijama o razdoru u njihovom odnosu.

Brak Kim i Kanjea Vesta dugi niz godina intrigira javnost, a sada su fotografije koje je objavila na svom "Instagram" nalogu dokazale da u njihovom odnosu još uvek ima čežnje i strasti.

Pre nekoliko dana, Kanje Vest, proslavio je 45. rođendan, a tim povodom njegova zgodna supruga čestitala mu je divan dan emotivnim rečima.

- Srećan ti divan dan, kralju moj - napisala je Kim u opisu ove objave. 

Iako mnogi nisu verovali da se ovaj intigantni par voli, već godinama unazad javnost ubeđuju u suprotno. Dok neki veruju da tu zaista postoje emocije, drugi govore da je njihova ljubav povezana sa "debelim novčanikom".

Činjenica da mnogi parovi vode lep i miran život kada su finansije stabilne je neosporna.

Međutim, da li je novac baš ta karika koja spaja i razdvaja ljubavne parove, ostaje da vidimo.

NE PROPUSTITE: Otišla u kuću bez struje i vode, morala da VRŠI NUŽDU U FLAŠI: Da li bi se Kim zbog Kanje Vesta ODREKLA LUKSUZA?

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 8, 2020 at 12:46pm PDT

Brak Kim i Kanje - Lepa starleta priznala da još uvek nije ušla u bazen od nekoliko miliona dolara!

Da Kim živi život iz snova, dokazuju i sledeće slike njihovog doma. Naime, pre nekoliko meseci Kim Kardašijan i Kanje Vest pohvalili su se futurističkim dizajnom u kuće u Los Anđelesu od 60 miliona dolara, a Kim priznaje da još uvek nije koristila ogroman bazen koji je sam koštao 50.000 dolara.

Kao razlog tome, Kim je navela da njena deca mnogo vole đakuzi, a pošto ga u kući nema, ona se postarala da od dva bazena koja su postojala na prethodnom imanju napravi jedan ogroman đakuzi.

Dok se ona priprema da uskoči u bazen, njen suprug se, izgleda, još uvek privikava na novi dom koji opisuje kao “futuristički belgijski manastir”.

Da u njihovm braku zaista nema mesta za svađe i prepirke, dokazuje i preokupiranost materijalnim stvarima. Međutim, dugodišnji brak bez ljubavi, čini nam se, ipak ne bi opstao na staklenim nogama dolara.

Šta vi mislite?

NE PROPUSTITE: OVO NIKADA NE BISTE OČEKIVALI: Kanje Vest iznenadio Kim Kardašijan rođendanskim poklonom i prevazišao sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 3, 2020 at 10:54am PST

Komentari (0)

Loading