Celebrity News

Nik Gordon koji je osuđen za ubistvo ćerke Vitni Hjuston pronađen mrtav

Nik Gordon koji je osuđen za ubistvo ćerke Vitni Hjuston pronađen mrtav

Nik Gordon koji je osuđen za smrt svoje devojke, ćerke jedinice pevačke legende Vitni Hjuston, Bobi Kristine Braun, pronađen je mrtav, prenose strani mediji.

Naime, Nikov advokat nije želeo da otkrije okolnosti smrti svog klijenta, samo je za javnost prokometarisao sledeće:

- I pored svih iskušenja sa kojima se Nik zadnjih godina borio, mogu iskreno da kažem da se jako trudio da ostane podignute glave i trezan, i da je iskreno i iznad svega hteo da živi u sreći i zdravlju sa svojom porodicom - rekao je.

List "Daily Mail" piše da je Gordon preminuo nakon niza srčanih udara koje je dobio na Novu godinu koji su posledica predoziranja, prenosi modno.rs.

Podsećamo, Bobi Kristina Braun preminula je u julu 2015. godine u 22. godini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobbi Kristina Houston'Gordon (@realbkristinahg) дана 20. Нов 2014. у 7:34 PST

Naime, ćerka Vitni Hjuston popila je "toksičan koktel" koji joj je napravio Nik, a nakon ispijanja napitka ubrzo je izgubila svest.

Nik joj je zatim gurnuo glavu u kadu s hladnom vodom zbog čega je dobila oštećenje mozga.

Patolozi nisu mogli utvrde li je bila reč o ubistvu iz nehata ili s predumišljajem. Obdukcijom je utvrđeno da je Bobi Kristina pre smrti konzumirala alkohol, kokain i marihuanu.

U novembru 2016. američki sud osudio je Nika Gordona na novčanu kaznu u iznosu od 36 miliona dolara koje je morao isplatiti Kristininoj porodici. U tužbi koju su podneli navodi se da je Gordon na dan njene smrti vikao na nju jer je bio ljubomoran te da je pre toga "čitavu noć proveo na ulici kupujući kokain i konzumirajući alkohol", prenosi "Kurir".