Celebrity News

Nika Antolos vodi TEŠKU ŽIVOTNU BORBU: POTVRĐENA multiplaskleroza!

Nika Antolos vodi TEŠKU ŽIVOTNU BORBU: POTVRĐENA multiplaskleroza!

Hrvatska pevačica Nika Antolos (29), članica nekadašnjeg ženskog benda Feminem s kojim je 2010. predstavljala Hrvatsku na izboru za pesmu Eurovizije, s prijateljima i obožavaocima je na Instagramu podelila vrlo ličan i prilično potresan detalj iz života.

Naime, kako je i sama potvrdila, s online je zajednicom ovih dana podelila da joj je nakon više odlazaka u bolnicu, ispitivanja i pretraga dijagnostikovana multipla skleroza.

https://www.instagram.com/p/BqPtIlCnUUb/?utm_source=ig_embed

U subotu je objavila kratak video iz bolnice uz koji je napisala: ‘Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa.’ Uskoro je napisala opširniju objavu u kojoj se zahvalila osoblju KBC Sestre Milosrdnice, u Vinogradskoj u Zagrebu, lekarima, sestrama i drugima.

Pre samo dva meseca Nika je za IN magazin progovorila o poljuljanom braku. Nju je pre osam godina ljubav odvela u Rusiju kad se udala za Alekseja Rubana s kojim ima kćer Sijenu. S porodicom se pre tri godine vratila u Hrvatsku, ali da nešto ne štima, počelo je da se šuška nedavno kad je s Instagrama sklonila njegovo prezime i uklonila fotografije.

https://www.instagram.com/p/BqkmMzqn3YJ/?utm_source=ig_embed

– Trenuno smo još uvek zajedno, a dale šta će biti, ko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sijenin otac i to je broj jedan. Sve drugo je manje bitno. Treba raditi, treba se čupati, jer brak nije uvek divan i krasan, nije sve savršeno – rekla je Nika pred kojom je još jedna velika bitka za zdravlje. Pre dva meseca nije ni slutila šta je čeka.

Zbog brige o detetu Nika se makla od pevačke karijere, ali zato se posvetila novoj pisanju poezije koju zasad objavljuje samo na društvenim mrežama. Nada se izdavanju knjige jednog dana.