Celebrity News

Nikada ne biste pomislili da oni mogu da budu par: Bred Pit u vezi sa 25 godina mlađom koleginicom? (foto)

Nikada ne biste pomislili da oni mogu da budu par: Bred Pit u vezi sa 25 godina mlađom koleginicom? (foto)

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) viđen je pre nekoliko dana na izložbi u jednoj umetničkoj galeriji u koju je stigao u društvu  koleginice Alije Šokat (30). Naravno, nakon toga su odmah počela nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi, ali izvori bliski glumcu tvrde da su oni isključivo prijatelji.

Međutim, ovo još uvek ne smiruje sve ljubitelje slavnog glumca koji žele da dobiju odgovore na moga pitanja o njemu i njegovoj novoj prijateljici, kao na primer, gde se ovaj par uopšte i upoznao.

Naime, Bred i Alija zajedno su viđeni na izložbi u galeriji Wilding Cran u Los Anđelesu, a to je objavljeno na Instagramu.

– Hvala ti Brade Pite što si nam se pridružio. Bilo je zadovoljstvo upoznati te s mojim prijateljem i velikim umetnikom Martinom Vertmanom (molim te, pogledaj njegov rad) – napisala je poznanica glumca, Meral Melika Duran, i postavila na svoj Instagram fotografije njega i Alije, pogledaj OVDE.

Kako pišu strani mediji, nakon izložbe Bred i Alija viđeni su i na večeri (pogledaj OVDE), a prošlog meseca išli su na stand up šou jednog američkog komičara.

Povezuju ga sa mnogim ženama

Podsećamo, otkako se 2016. godine rastao od Anđeline Džoli, Bred je viđen u društvu mnogih žena, ali ni za jednu nije potvrdio da je s njom bio u vezi.