Celebrity News

Stiže peto dete! Nikol Kidman u šestoj deceniji ponovo u ulozi majke

Stiže peto dete! Nikol Kidman u šestoj deceniji ponovo u ulozi majke

Posle nekoliko pokušaja da dobiju još jedno biološko dete vantelesnom oplodnjom, glumica Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban odlučili su da usvoje dečaka

 

Holivudska glumica Nikol Kidman i njen suprug, muzičar Kit Urban već dugo pokušavaju da prošire porodicu. Iako već imaju dvoje dece, Sandej Rouz (11) i Fejt Margaret (9), njihova želja da se ponovo ostvare u ulozi roditelja nije prestala.

Prema pisanju magazina "Globe", posle niza razočaranja i pokušaja vantelesne oplodnje, supružnici smatraju da je došlo vreme za novog člana porodice. Dete će usvojiti, i to dečaka.

- Nikol je bila slomljenog srca nakon što godinama nije uspela da zatrudni putem veštačke oplodnje. Kit je predložio da usvoje dete. Ona je bila ’van sebe’ od sreće. Uvek je smatrala kako je usvajanje divan način kreiranja i proširenja porodice, a ima toliko dece kojoj je potreban dom - rekao je za pomenuti magazin izvor blizak supružnicima i otkrio kako par traži dečaka starog do tri godine.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:

Ovo im održava brak: Bizarno pravilo Nikol Kidman i Kita Urbana

Nikol je majka četvoro dece. Dvoje ima sa sadašnjim suprugom, dok je starijeg sina i ćerku usvojila sa bivšim mužem Tomom Kruzom, tako da joj postupak usvajanja nije stran.

Inače, protekla godina je bila vrlo teška za Nikol i Kita budući da ih je njihov gust raspored odveo u različitim pravcima. Napokon je došlo vreme da se više posvete jedno drugom, te su izgleda ponovo probudile stare želje.

- Nikol i Kit provode zaista kvalitetno vreme zajedno i bliži su neko ikada. Ne mogu da dočekaju da dobiju sina. Sandej i Fejt su jako uzbuđene što će imati malog brata - dodao je pomenuti izvor.

PROČITAJTE I: Rođendanska želja Nikol Kidman: Volela bih da rodim još jedno dete

Podsetimo, Nikol je 1990. godine udala za Toma Kruza, a u braku koji je trajao do 2001. godine nisu dobili biološko dete, već su usvojili Izabelu koja danas ima 27 godina i dve godine mlađeg Konora.

Sa Kitom Urbanom se venčala 2006. godine i imaju dvoje zajedničke dece, Sandej i Fejt.

Nikol Kidman ne može da vidi decu koju ima sa Kruzom više od decenije

Nikol Kidman već dugo nema kontakt sa decom koju je usvojila tokom braka sa Tomom Kruzom. Razlog tome je, navodno, Sajentologija. Iako na tu temu Nikol ne želi da govori, ipak jednom prilikom je napravila izuzetak.

- Oni su odlučili da se posvete Sajentologiji, a moj posao kao majke je da ih volim - rekla je svojevremeno Nikol za magazin "Vogue".

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:

Zašto su se razišli Nikol Kidman i Tom Kruz?

- Ja sam primer te tolerancije o kojoj se priča. Bez obzira na to šta vaše dete radilo ono uvek mora da zna da ga roditelj voli. Vrlo sam otvorena po tom pitanju - dodala je glumica.

Inače, posle razvoda Nikol i Toma, njihova usvojena deca ostala su verni članovi sajentološke crkve, kao i njihov otac.

PROČITAJTE I: Nikol Kidman prvi put o životnim traumama, majčinstvu i prihvatanju sopstvene seksualnosti

Nikol Kidman nije pozvana na venčanja svoje dece

Nikol nije prisustvovala venčanju ćerke Izabele sa Maksom Parkerom koje je bilo 2015. godine u Londonu. Kako stvari stoje, neće biti ni na Konorovom.

Neće biti pozvana.

Prema pisanju stranih medija, bivši suprug Tom Kruz zabranio je glumici da dođe na svadbu 24-godišnjeg sina Konora i Italijanke Silvije.

- Tom nikada ne bi ni pomišljao da pozove Nikol na Konorovo venčanje, jer je crkva smatra ’supresivnom osobom’. On je tamo ne želi - rekao je izvor za "Radar Online" i dodao da je "Top Gun" zvezda odavno glumici okrenuo leđa i da se više nije osvrnuo.

Za Konora, koji je bivši di-džej, isti izvor kaže da "obožava zemlju po kojoj hoda njegov otac", navodeći da mladić nikada neće izdati naredbe svog oca.

U međuvremenu, Konorova verenica Silvija navodno je postala "Princeza Sajentologije", pošto je i ona pripadnica ove crkve, kao i njena porodica koja se na Floridu doselila iz Italije.

PROČITAJTE I:

Ima samo jednu želju: Nikol ima četvoro dece, ljubav, slavu, bogatstvo, ali nema OVO…

Sve u svemu, pošto godinama postoji raskol između australijske glumice i njene usvojene dece sa Tomom, ne čudi što je niko od njih ne želi na venčanju.

Zvezda "Nevinih laži" poslednjih godina, uglavnom, odbija da govori o verskim izborima svog bivšeg muža i porodičnim vezama.

Misteriozni Tom Kruz

A ovom prilikom, ne možemo, a da ne zavirimo malo u život holivudskog glumca Toma Kruza. Trenutno je zaokupljen planovima oko venčanja sina koje je odloženo zbog pandemije koronavirusa. Ali, ima još nešto što sprema uskoro...

Naime, izvor blizak enigmatičnom i kontroverznom glumcu u novom broju magazina "In Touch" otkrio je kako će Tom uskoro dati dugoočekivani intervju poznatom radijskom voditelju Hauardu Sternu u kojem će priznati sve svoje ’grehove’.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE I:
Bizarno: Tom Kruz se od svake svoje žene razveo kada su one imale 33 godine

Zašto Tom ne viđa ćerku Suri?

Oni se, odnose na propali brak sa glumicom Kejti Holms i na njihovu ćerku Suri (14) koju glumac nije video godinama. Najavljeno je da će otvoriti dušu i o neuspelom braku sa Nikol Kidman. Takođe, nezaobilazna su i pitanja vezana za Sajentološku crkvu čiji je dugogodišnji član, a koja mu navodno brani da viđa Suri i Kejt.

Budući da zvezda "Nemoguće misije" dugi niz godina nije dao nijedan intervju, ova najava je prilično velika stvar.

- Ceo svet je čekao da se Tom otvori o svom ličnom životu. Na taj način neće biti samo akcioni junak, već će postati i veći čovek u očima ljudi - rekao je izvor i dodao da Tom ozbiljno razmišlja da otvori dušu, ali samo pred nekim kao što su Hauard Stern ili Elen Dedženeris.

Niko od poznatih novinara nije potvrdio da će raditi intervju sa Kruzom, a njegovi brojni fanovi su već uzbuđeni, pogotovu što je njihov idol jedna od najmisterioznijih osoba u Holivudu.

PROČITAJTE I: Tom Kruz izbrisao ćerku iz života, razlog će vas šokirati

Komentari (0)

Loading