Celebrity News

Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu Anu Kokić

Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu Anu Kokić

Nikola Rađen na poligraf testu priznao da ga za bivšu suprugu i dalje vežu emocije, ali slagao da se ne bi ponovo ženio

Nekada jedan od najomiljenijih domaćih parova, vaterpolista Nikola Rađen (35) i pevačica Ana Kokić (36), iako više nisu u braku, ostali su u dobrim odnosima i zajednički se brinu o ćerkicama Nini i Tei.

Ipak, čuveni vaterpolista je priznao da je i dalje zaljubljen u bivšu suprugu u emisiji “Blic poligraf”.

- Istina je. Ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu jer je majka moje dece. Tako da tu nema dileme - rekao je Rađen i dodao da je i dalje u prisnim odnosim sa bivšom ženom.

Takođe, Nikola je potvrdio da su mu se tokom karijere nabacivale mnoge žene sa javne scene.

- Bilo je nekih situacija gde su one na raznim nekim događajima probale da mi se približe, ali nisu uspele. Mislim, jeste jedna u stvari. Ali tada sam se oženio - priznao je on.

Ana Kokić: Nasmejana sam, a ceo svet mi se ruši!

U pomenutnoj emisiji Nikola je priznao da je ostvarenje u ulozi oca za njega bilo vrednije od svake osvojene medalje.

- To je jedan osećaj koji ne može da se uporedi ni sa bilo kojim zlatom, ni sa bilo kojom terasom, ni sa bilo kojom utakmicom, golom i tako dalje. Mislim da je to najsjajnija zlatna medalja jednog sportiste u karijeri - dodao je Rađen.

Ipak, čuveni sportista nije prošao na poligrafu!

Upitan da li bi se ponovo oženio, odgovorio je negativno. Ipak, na kraju emisije, malo je ispravio ovu tvrdnju.

- Videćemo, možda bude i “da” - zaključio je Nikola.

Razveli se Ana Kokić i Nikola Rađen, evo ko je dobio starateljstvo nad ćerkama

Polovinom prošle godine vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić stavili su tačku na svoj brak posle deset godina. Na sud su došli nasmejali i sve je tada proteklo bez problema.

– Nikola nije pravio pitanje oko toga kome će pripasti ćerkice Nina i Tea, već je bilo logično da Ana dobije starateljstvo nad njima. Nikola će moći da ih viđa kad god poželi i koliko god puta poželi, s tim što će se o tome dogovarati s Anom - preneo je "Alo".

Ana Kokić o novostima na emotivnom planu: Ljubav ne može da se planira!

Iako se dugo spekulisalo šta je dovelo do razvoda, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju izjavili da u braku nije bilo preljube i naglasili da će ostati u dobrim odnosima.

Podsećamo, Ana i Nikola venčali su se 2008. godine. Par je tokom braka preživeo i “aferu” sa kokainom, kada je Rađen dobio zabranu bavljenja sportom, i brojne tračeve o navodnoj preljubi.

Nikola Rađen  otkrio kako će ćerkama nadoknaditi godine odsustva

Vaterpolista Nikola Rađen, posle razvoda sa pevačicom Anom Kokić, definitivno se vratio u domovinu posle višegodišnje inostrane karijere. Zbog poslovnih angažmana uvek je živeo daleko od supruge i ćerki Nine i Tee. Taman kada se bližio njegov povratak u Beograd i sve je delovalo da će konačno porodica biti na okupu, usledio je razvod. Povratak kući tada je za Nikolu značio početak razdoblja u kojem će se, kako je rekao, odužiti ćerkama za sve propušteno vreme.

– Stalo mi je da budem posvećen otac i da što više vremena provedem sa mojim devojčicama. Veoma je važno da budem prisutan u njihovom životu, više nego što sam bio prethodnih šest, sedam godina dok sam igrao u inostranstvu. Jeste mi krivo što nisam mogao da budem sve vreme s njima, ali nadoknadićemo to sada – kazao je Rađen za “Blic”.

On je na najlepši mogući način okončao inostranu karijeru, šampionskom titulom koju je opet osvojio sa Dinamom iz Moskve u kojem je igrao dve sezone.

 – Čim smo pobedili, Nina i Tea su me pozvale. One su bile na rekreativnoj nastavi u tom trenutku i bile su neverovatno uzbuđene zbog mene – dodao je Rađen.

O privatnom životu koji je uvek bio interesantan medijima, posebno zbog ljubavi sa popularnom pevačicom Anom Kokić, vaterpolista nikada nije mnogo govorio. Njihov brak koji je deset godina uglavnom održavan na daljinu, opstajao je prvenstveno zbog snažnih emocija supružnika i zajedničke dece. Pobeđivali su krize, a bilo ih je više…

Ipak, vaterpolista se ne krije da je Ana Kokić sjajna majka i da je kao roditelj većim delom zaslužna za vaspitanje njihovih ćerki.

Ana Kokić je ponovo srećna žena: Nije bitno šta će drugi da kažu na to

Nina i Tea su dobre devojčice. Kao otac sam vrlo zadovoljan i ponosan kako su mi deca vaspitana, prvenstveno zahvaljujući majci Ani – rekao je Rađen.

– Deca moraju da nauče da cene prave vrednosti koje nisu materijalne, ali i da cene novac i spoznaju da ništa nije olako zarađeno. Moraju znati da život zadaje razne probleme i udarce te da se moraju boriti. To se uči najbolje kroz sport, a moje ćerke se bave odbojkom i već su je zavolele. Vole da provode vreme sa mnom, tako da se mnogo radujemo predstojećem kampu. Moje devojke će biti uz mene – dodao je Nikola.