Celebrity News

Nikola Rađen se vratio u Srbiju, pa otkrio kako će ćerkama nadoknaditi godine odsustva, a ono što je rekao o ANI KOKIĆ će vas IZNENADITI

Nikola Rađen se vratio u Srbiju, pa otkrio kako će ćerkama nadoknaditi godine odsustva, a ono što je rekao o ANI KOKIĆ će vas IZNENADITI

Vaterpolista Nikola Rađen, nakon razvoda sa pevačicom Anom Kokić, definitivno se vratio u domovinu posle više od šest godina inostrane karijere. Zbog poslovnih angažmana uvek je živeo daleko od supruge i ćerki Nine i Tee. Taman kada se bližio njegov povratak u Beograd i sve je delovalo da će konačno porodica biti na okupu, usledio je razvod. Povratak kući za Nikolu znači početak razdoblja u kojem će se, kako kaže, odužiti ćerkama za sve propušteno vreme.

- Stalo mi je da budem posvećen otac i da što više vremena provedem sa mojim devojčicama koje sada imaju devet i deset godina. Veoma je važno da u narednom periodu budem prisutan u njihovom životu, više nego što sam bio prethodnih šest, sedam godina dok sam igrao u inostranstvu. Jeste mi krivo što nisam mogao da budem sve vreme s njima, ali nadoknadićemo to sada - setno kaže Rađen za "Blic".

On je na najlepši mogući način okončao inostranu karijeru, šampionskom titulom koju je opet osvojio sa Dinamom iz Moskve u kojem je igrao dve sezone.

- Čim smo pobedili, Nina i Tea su me pozvale. One su bile na rekreativnoj nastavi u tom trenutku i bile su neverovatno uzbuđene zbog mene - zadovoljno prepričava Nikola.

O privatnom životu koji je uvek bio interesantan medijima, posebno zbog ljubavi sa popularnom pevačicom Anom Kokić, vaterpolista je govorio dozirano. Njihov turbulentni brak koji je deset godina uglavnom održavan na daljinu, opstajao je prvenstveno zbog snažnih emocija supružnika i zajedničke dece. Pobeđivali su krize, a bilo ih je više... Početkom godine Ana i Nikola su objavili vest da se razvode.

- Kao što smo rekli i tada, Ana i ja smo doneli odluku o razvodu, ali smo interese dece stavili na prvo mesto, gde bi i trebalo uvek da budu. Sve što je bilo loše ostalo je iza nas i o tome nema potrebe da se priča. Korektni odnosi roditelja su ključ dobrog vaspitanja, a ćerke su Anin i moj prioritet - ističe Nikola. Vaterpolista se ne libi da kaže da je Ana sjajna majka te da je kao roditelj većim delom zaslužna za vaspitanje njihovih ćerki.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jul 28, 2018 at 1:55pm PDT

- Nina i Tea su dobre devojčice. Kao otac sam vrlo zadovoljan i ponosan kako su mi deca vaspitana, prvenstveno zahvaljujući majci Ani - kaže Rađen sa kojim će ovog leta ćerke boraviti u kampu koji organizuje:

- Deca moraju da nauče da cene prave vrednosti koje nisu materijalne, ali i da cene novac i spoznaju da ništa nije olako zarađeno. Moraju znati da život zadaje razne probleme i udarce te da se moraju boriti. To se uči najbolje kroz sport, a moje ćerke se bave odbojkom i već su je zavolele. Vole da provode vreme sa mnom, tako da se mnogo radujemo predstojećem kampu. Moje devojke će biti uz mene - kroz osmeh je ispričao Nikola.