Celebrity News

Planovi poznatog para daleko od Srbije: Nikola i Bojana priželjkuju ovo za svoju decu!

Planovi poznatog para daleko od Srbije: Nikola i Bojana priželjkuju ovo za svoju decu!

Popularni pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović otkrivaju da Beograd jeste trenutno njihov dom, ali i da maštaju o tome da i Amerika bude sastavni deo njihovih i života njihove dece

 

Nikola Rokvić i Bojana Barović važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Popularni pevač i poznata manekenka vreme u izolaciji provode sa ćerkom Leonom i sinom Simeonom u svom stanu u Beogradu, a, kada god je potrebno, priskaču u pomoć komšijama u ovim kriznim vremenima.

Iako vole svoju zemlju i svoj grad, u razgovoru za "Blic" su otkrili da maštaju o tome da se sa decom vrate u Ameriku, gde je rođena njihova ćerka Leona.

- Živela sam u Americi, pa je normalan sled okolnosti bio da se tamo i porodim. Nakon toga smo odlučili da je pametnije da se vratimo, zato što ja nisam radila posle porođaja, a Nikolu je posao vezivao za Srbiju - rekla je Bojana za pomeuti list i dodala:

- Tu smo već par godina, ali ne znamo da li je to finalno. Voleli bismo da Amerika bude sastavni deo našeg života i sigurno će tako biti. Želeli bismo decu da odvedemo u Los Anđeles, da Leona zna gde je rođena, možda će i studirati tamo - rekla je Bojana za pomenuti list.

NE PROPUSTITE:
Nikola Rokvić je heroj iz blokova, ovo mu komšije nikada neće zaboraviti! 

Nikola je dodao da mašta o tome da par meseci godišnje provedu u Americi, kao i koliko uživa u porodičnim jutrima.

- Najlepše je kad se probudimo zajedno pa se grlimo, mazimo... Lepo je i kad se okupimo pred spavanje pa gledamo crtaće ili igramo igrice - rekao je.

Ponosni roditelji uživaju sa svojim mališanima, a kako ističu, značila im je pomoć baka i deka koji su često pomagali oko dece.

- Nisam imala puno pomoći sa Leonom. Sada sam shvatila da je važno da imamo nekog, sa dvoje dece je mnogo drugačije. Naravno, u nekim normalnim dozama pomažu i bake i deke, ali ne želimo nikog da opteretimo - dodaje manekenka.

NE PROPUSTITE I:
Nikola Rokvić i Bojana Barović pokazali šta znači strast, ovo je ples koji se ne zaboravlja! (video)

I pored velike ljubavi, Nikola otkriva da kao otac nije previše popustljiv.

- Ne sme jednostavno da se popušta i da se gleda kroz prste deci jer to kasnije može dovesti do velikih problema kada postanu odrasli i svoji ljudi. Moraju da se drže pod kontrolom - kaže Nikola, dok Bojana dodaje, da je, ipak, ona stroža.

- Verovatno sam češće ja taj loš policajac. Ali, to je zato što sam više sa decom dok Nikola više radi i mislim da se od mene i zahteva da budem stroža. Kada ne bi bilo discipline, to bi bio opšti haos. Mislim da roditelj mora biti posvećen na svim poljima, da deci daje ljubavi, maženja i paženja, pa kada se unesu disciplina i autoritet, to je neki prirodan tok.

PROČITAJTE I: Posvećena mama traži savet: Bojana Barović „u problemu“ zbog OVOGA

Nikola Rokvić u kriznim vremenima oduševio Beograđane

Podsećamo, Nikola Rokvić od početka vanrednog stanja volontira, pomaže i starijim sugrađanima, a svake večeri peva za svoje komšije.

A sve je počelo spontano, kada je jedno veče izašao na svoju terasu i  iz sveg glasa zapevao veliki hit Zdravka Čolića "April u Beogradu“" dok su ljudi iz okolnih zgrada izlašli na prozore i balkone i uživali u pevačevoj neverovatnoj interpretaciji.

- Verujem da je ovaj april, mesec kada volimo, kada opraštamo, kada se sjedinjujemo… Nije potrebno potencirati da se ne zaboravi loše, potrebno je iskreno se pomoliti i u toj ljubavi truditi se, da se nikada nikome više tako nešto ne desi!!! Zar to nije poruka koju treba da pošaljemo!! Gledajmo u dobro sutra – napisao je Rokvić u opisu snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Apr 6, 2020 at 8:03pm PDT

I dok je volontirao i pomagao komšijama, i dok je pevao, podršku je uvek imao od svoje supruge Bojane.

Komentari (0)

Loading