Celebrity News

Nikolija Jovanović napušta posao pevačice, evo čime planira da se bavi!

Nikolija Jovanović napušta posao pevačice, evo čime planira da se bavi!

Ćeka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, nedavno je svojim pratiocima na Instagramu otkrila da poseduje još jedan izvanredan talenat pored pevanja.

Mnoge poznate ličnosti u danima izolacije pokazali su svoje skrivene talente a među njima je i prelepa pevačica Nikolija Jovanović. Njen talenat koji poseduje pored pevanja i igranja, kako je istakla u prethodnima danima je - talenat za slikanje.

Pevačica je za IDJTV ispričala zbog čega ranije nije sa obožavaocima podelila svoje radove:

Pročitajte i: Nikolija Jovanović otkrila poražavajuću istinu a tiče se njenog tela (foto)

 

View this post on Instagram

 

Jedna od par neobjavljenih fotki sa snimanja spota koji ce tek izaci....Kako vam se cini ova promena za potrebe kadra? ??‍♀️

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Apr 3, 2020 at 11:09am PDT

- Zato što još uvek nemam vremena da se bavim slikanjem, a volim. Tako da, kada budem imala vremena, jednog dana u svom životu, ću se pohvaliti. Možda nekom izložbom - poručila je Nikolija.

Inače, Nikolija i njena ćerkica Rea ove dane provode sa Reljom Popovićem, ali redovno obilaze i Vesnu Zmijanac, koja se sklonila na Bukulju.

Pročitajte i: Nikolija Jovanović objavila fotografiju u kupaćem, fanovi je napali da je premršava! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Little did we know about love....and yet here we are mastering it @reljarelja

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Nov 9, 2019 at 7:13am PST

Nikolija i ReljNikolija i Relja za magazin "Story" govorili su o duetu "Meduza"

Kada Nikoliju u Relju vidite zajedno jedino što možete da pomislite - prava ljubav ipak postoji. Poznati par koji je godinama uspevao da odoli intrigama i skandalima, slavi ljubav svakim novim danom, a da bi na njihovu vezu stavili krunu desio se i duet. Izuzetno talentovani u svojoj branši, Nikolija i Relja odlučili su se da svoje znanje pretoče u jednu muzičku numeru koja je naišla na sjajan odziv kod publike.

Iako je izašla u junu 2019. godine ovo jejoš uvek najslušanija pesma novije generacije a šta su tim povodom rekli Nikolija i Reljka za naš magazin "Story" pogledajte u nastavku!

Pročitajte i: Spremni za novu fazu: Nikolija Jovanović donela veliku odluku, a Relja se složio! (video)

Ukoliko još uvek niste imali priliku da čujete njihov duet i uživate u sjajnim zvucima moderne muzike, vreme je da to učinite. Poslušajte numeru "Meduza" i zaigrajte uz ove note u izolaciji!

Pročitajte i: Nikolija Jovanović i Relja Popović: Romantični odmor u Atini (foto)

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading