Celebrity News

Nikolina Kovač izašla iz porodilišta, evo kako izgleda novopečena mama (foto)

Nikolina Kovač izašla iz porodilišta, evo kako izgleda novopečena mama (foto)

Danas, sedam dana nakon porođaja pevačica Nikolina Kovač je zajedno sa suprugom Sašom Kaporom napustila porodilište sa ćerkicom kojoj su ponosni roditelji dali ime Nikoleta. 

Novopečena mama Nikolina presrećna je zbog toga što je sve prošlo uredno a za Pink.rs otkrila je i svoja  najdublja osećanja kao novopečene majke:

- Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje - istakla je Nikolina i doalda.

- On je preushićen, mogu samo da mislim kakav će to susret da bude - priznala je lepa pevačica, koja je priznala da ćerkica liči na nju.

Podsetimo se...

Nakon poznatog tate, koji je Nikolini uputio nežne reči oglasila se i sama pevačica posle porođaja koja nije mogla da sakrije ogromno ushićenje zbog prinove.

Porodila se Nikolina Kovač: Pevačica i Saša Kapor dobili ćerku!

– Hvala beskrajno na čestitkama. Jedno božanstveno i predivno iskustvo je iza mene, hvala univerzumu i hvala Bogu na ovakvom osećaju i blaženstvu. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu, beba i ja smo dobro. Samo mi se sada puno spava, malo sam iscrpljena od porođaja – poručila je Nikolina nakon što je na svet donela ćerku prenosi “Pink.rs”.