Celebrity News

Nikolina Kovač: Poštujem dojenje u javnosti, ali ja se lepše osećam u svoja četiri zida!

Nikolina Kovač: Poštujem dojenje u javnosti, ali ja se lepše osećam u svoja četiri zida!

U Srbiji je nedavno obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja, pa smo tim povodom razgovarali s poznatim mamama o njihovim iskustvima. Jedna od njih je i Nikolina Kovač, ponosna mama malog Nikolaja, koja konačno sitno broji do dolaska njenog drugog deteta na svet.

Na pitanje da li je u globalu za dojenje u javnosti lepa pevačica dala je iskren odgovor:

- Jako sam se dobro organizovala, trudila sam se da budem jako odgovorna, a to znaci da moja beba nikada nije dovedena u pitanje da ostane bez obroka. Majčino mleko u zamrzivaču moze stajati i do šest meseci, tako da uz dobar plan i organizaciju može se postići i uskladiti sve. Poštujem žene koje doje u javnosti, zaista nemam ništa protiv, ali ja se nekako lepše osećam kada sam u svoja četiri zida s mojom bebicom. Opet, naglašavam da je to apsolutno sve stvar karaktera jedne osobe, a s druge strane poštujem i one dame koje doje u javnosti i one koje nisu toliko smele i koje se organizuju na drugačiji način. Najbitnije je da je beba nahranjena i da je okupana čistom ljubavlju, a sve ostalo je stvar izbora na koji svi imamo pravo.

 

Pored toga što će uskoro postati i majka drugog deteta, Nikolina je i svim budućim majkama, ali i onima koje imaju poteškoće sa dojenjem, dala koristan savet...

- Zaista sam neko ko podržava dojenje, jer je to posebna veza majke i deteta. Ipak, moja velika podrška ide mamama koje žele, istinski žele, ali nisu u mogućnosti da doje iz zdravstvenih razloga. Bebi je pored svega potrebna majčinska ljubav.