Celebrity News

Nikolina Pišek: Osvojila sam muža svojim bogatstvom, on je muška sponzoruša!

Nikolina Pišek: Osvojila sam muža svojim bogatstvom, on je muška sponzoruša!

Nikolina Ristović ex Pišek (42) progovorila je na beogradskoj zabavi o životu sa suprugom Vidojem Ristovićem (40) s kojim živi pet godina u Beogradu i odgaja ćerku Hanu (21) i Unu Sofiju (3). Televizijska voditeljka rekla je kako istoričar umetnosti nije pao na njen šarm i lepotu već na "lovu", piše Blic.

- Osvojilo ga je moje bogatstvo, moja lova. Sponzoruša muška, to je on - kroz smeh je rekla Nikolina. Dodala je kako sa suprugom svakodnevno ratuje zbog njegovog 'posla i hobija' u njihovom domaćinstvu.

- Stalno se svađamo oko slika, on ih donosi, a ja ih nosim iz kuće. Najmlađa ćerka uči hodati i sve razbije - priznala je. Život u Beogradu joj je pružio mnogo mogućnosti, a odnedavno vodi i kviz 'Soba sreće'. O sebi, kako kaže, nema veliko mišljenje i ne misli da joj je izgled pomogao da se probije u životu.

https://www.instagram.com/p/BcN2l4sDPeV/?utm_source=ig_embed

- Ne mogu reći da mi je lepota u karijeri odmogla, o tome bi se dalo raspravljati. Žene su prvenstveno zbog fizičkog izgleda doživljavale neugodna iskustva - objasnila je Pišek nadovezujući se na skandale silovanja glumica u Hollywoodu. Takođe je priznala da je kukavica i lenština.

- Planiram napraviti novu tetovažu, ali od lenjosti, straha i čistog kukavičluka još nisam. Sada bih nešto na nozi, ali sam plašljiva - izjavila je Nikolina.