Celebrity News

Nikolina Ristović: Srećna sam što ponovo uživam u majčinstvu

Autor: | 11/10/2017

Nikolina Ristović: Srećna sam što ponovo uživam u majčinstvu

Nikolina (Pišek) Ristović (41) trenutno uživa u jednom od najzahtevnijih uloga na svetu, a to je majčinska. Televizijska zvezda majka je dve ćere – devetnaestogodišnje Hane i malene Une Sofije.

Iako nije lako posvetiti se sebi za vreme roditeljstva, Nikolina ipak uspeva da nađe vreme za sebe.

Majčinstvo joj nije stalo na modni put pa i dalje važi za jedno od najbolje odevenih domaćih lica, a svoje modne kombinacije stilizuje na osnovu toga kako se oseća.

- Sve se dogodi spontano kada biram šta ću obući, a dosta toga zavisi od događaja na koji idem ili same prilike. Nosim šta god mi se svidi, a oblačim se prema tome kako se osećam. Nekad se osećam izvrsno u svojoj koži i tada s lakoćom nosim bilo šta, jer dobro sebi izgledam u svakakvim kombinacijama. Ipak, kada su, na primer, oni dani u mesecu ili prolazim kroz neke hormonalne promene, tada imam drugačije nagone za oblačenjem. Uglavnom se vodim time kako se osećam i mislim da tako najbolje izražavam i svoj stil - otkrila je Nikolina za story.hr.

Sve lepše izgleda na dobro oblikovanom telu, a Nikolina s održavanjem svoje linije nema većih problema.

- Nemam tajnu kada je u pitanju održavanje linije. Trenutno mislim da čak malo previše jedem, ali mislim da žene s dobrom osnovom to mogu sebi da dopuste. Sve je u načinu ishrane i mislim da ponekad mogu jesti kako želim jer se uz dobru vežbu i zdravu israhu lako vratim na željenu kilažu - ispričala je lepa brineta.

Uprkos hladnijem vremenu zbog kojeg bismo se najradije uvukli pod ćebe uz dobar film, Nikolina i dalje puno boravi napolju u društvu malene Une.

- Jako sam puno napolju s ćerkicom i psima, često idemo u šetnje šumom. Imam neke svoje radosti i rituale bez kojih ne mogu, a nedostaje mi vremena da u njima uživam. Jedino kiša me može zadržati kod kuće, a hladnoća mi ne smeta ni najmanje - otkrila je Nikolina koja želi da što više vremena provede uz Unu kako joj ništa ne bi ne nedostajalo u najvažnijem periodu njenog razvoja.

- Jako sam srećna što se ponovno mogu upustiti u ulogu brižne majke, ali kada se nađeš u njoj, shvatiš da si ograničen i da se ne možeš dati u potpunosti onom drugom svetu koji nije majčinski. Ipak, volim što sam trenutno posvećena svojoj ćerki i želim da budem prisutna u svakoj fazi njenog odrastanja. Čekam da Una krene u školu, tada ću i ja moći mirno da se posvetim svom životu jer ću znati da je u dobrim rukama - priznala je Nikolina.

Nikolina trenutno uživa u čarima majčinstva, a njega je spojila samo s najboljim iz svog života. Možda je upravo ovo tajna formula zbog koje Nikolinu možete sresti samo veselu i odevenu u moderne krpice od glave do pete uz  osmeh od uha do uha.