Celebrity News

Nina Badrić OVAKVIM MUŠKARCIMA NE DAJE DRUGU ŠANSU, OVO mora da poseduje ONAJ PRAVI!

Nina Badrić OVAKVIM MUŠKARCIMA NE DAJE DRUGU ŠANSU, OVO mora da poseduje ONAJ PRAVI!

Pevačica Nina Badrić (45) je sinonim za jaku i uspešnu ženu, a sada je otkrila šta znači biti žena u 21. veku, ali i gde sa sakrio njen “princ ne belom konju”.

- Od majke sam preuzela snagu. Moja majka je posebna žena, borac, izrazito duhovita i snažna osoba koja nema straha ni pred čim. Divim joj se. Iako ima 73 godine, britka je i vitalna kao devojčica. Nikad ne kuka, sve joj odgovara, a meni nikad nije pripisala status zvezde – rekla je Nina koja je, uprkos tome što je imala nekoliko emotivnih veza, i dalje sama.

https://www.instagram.com/p/Budh-tnhcRb/

- Nikada nisam prva prišla muškarcu. To i ne znam. Mene su uvek osvajali, tačnije… pokušali da me osvoje. Da me je neko osvojio, s njim bih i ostala.

Nina je krajem oktobra prošle godine raskinula veridbu s Tinom Bralom (52).

- Najgore što mi se dešavalo jeste da moj muškarac prestane da bude vitez, zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvima ne dajem drugu šansu – rekla je.

https://www.instagram.com/p/BuO1VtfhPmK/

- Ne treba čoveka procenjivati prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to se ne treba osvrtati. Ima i te kako prekrasnih muškaraca. Može se samo verovati dobroj i poštenoj osobi, nije važno da li je muškarac ili žena. Treba gledati u nečiju dobrotu. I kad nađemo takvu osobu, to je neprocenjivo – zaključila je Nina.