Celebrity News

Nina Badrić žrtva prevare: Biće ovo lepa tužba!

Nina Badrić žrtva prevare: Biće ovo lepa tužba!

Hrvatska pevačica Nina Badrić ostala je bez teksta kada je shvatila da je postala žrtva prevare.

Naime, kako je objasnila na društveim mrežama jedna kompanija koja prodaje tablete za mršavljenje iskoristila je njen lik kako bi promovisala svoj proizvod.

Pevačica je ovim povodom najavila tužbu, a svim naivnim ženama koje su kupile tablete za mršavljenje poručila je da joj je žao i da moraju da znaju da ona s tim nema nikakve veze, piše "Gloria.hr".

Nina je zgrožena činjenicom da reklama koja promoviše nju kao "evrovizijsku zvezdu koja je izgubila 19 kilograma" kruži internetom.

- Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga - napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasedaju na lažnu reklamu:

- Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred - napisala je Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jan 10, 2020 at 10:39am PST

  Nina Badrić o žena u svetu muzike

Podsećamo, jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu Nina Badrić krajem prošle godine pričala je kako je ženama u svetu muzike naročito teško.

— Treba čovek da ima petlju, a pogotovo žena u ovom poslu. To je jako teško biti, da se ne lažemo i ja iskreno ne bih bila srećna da imam ćerku koja se bavi ovim poslom, jer znam kakav bi je krvav put čekao. Za ovaj posao treba imati smisao za muziku i naprosto tebe talenat odabere, Bog ti ga da i ti ne možeš tu ništa — otvorena je Nina koja je priznala da joj je mnogo puta palo na pamet da bi joj život možda bio lepši da je odabrala drugi put.

— Sto puta sam razmišljala o tome da li bih bila srećnija kao domaćica, ženska koja radi od sedam do četiri popodne i pije kafu s drugaricama. Pa, nisam ja imala ni šanse da postanem nešto drugo nego baš ovo, jer ja pevam od svoje devete godine — bila je iskrena nedavno Nina Badrić koja je i naglasila kako je za uspeh u njenom poslu jedna od ključnih stvari harizma.

— U ovom poslu te pre svega nosi harizma, moraš imati harizmu koja pleni ljude. Kroz vreme shvatiš da ipak ljude ne možeš varati i lagati, oni su nas uzdigli u neke pevače koje vole, uspele su neke pesme koje oni odaberu — objasnila je pevačica.