Celebrity News

Nina Morić teško optužila bivšeg dečka: Hteo je da me ubije!

Autor: | 30/01/2020

Nina Morić teško optužila bivšeg dečka: Hteo je da me ubije!

Nina Morić, hrvatska manekenka koja živi u Italiji optužila je bivšeg dečka Luiđija Marija Favolosa za porodično nasilje

Manekenka Nina Morić nikako da izađe iz turbulentnih ljubavnih veza i najzad pronađe onog pravog. Svaka njena veza sadrži elemente nasilja, bilo s jedne ili druge strane.

Nina Morić je na Instagramu objavila prepisku s Luiđijem u kojoj je on moli da mu se vrati.

- Reskirao sam da te ubijem - napisao joj je Mario, a nakon toga je dodao da bi mogli opet da pokušaju.

Nina je velikim slovima pokraj prepiske s Luiđijem napisala: "Nije hteo da me udari, nego da me ubije".

Posle toga je i pokazala veliku modricu na leđima, navodno nastalu nakon Luiđijevog udarca.

- Želim da se ponovno zaljubiš u mene. Pronašao sam lekara koji će mi pomoći. Želim da znaš šta osećam prema tebi - napisao joj je Luiđi, a Nna mu je samo odgovorila da je lud.

Nina Morić je pokazala i modrice koje joj je navodno napravio Luiđi

- Luiđi je jednom udario mog sina Karlosa i od tog trenutka je napustio moj život. Postoji i medicinski nalaz bolnice koji to dokazuje. Takođe me je nekoliko puta tukao - kazala je Nina italijanskim medijima, dodajući kako Luiđi ne treba da se boji nje ni Karlosovog oca Fabricija Korone. Favoloso je u italijanskim medijima porekao sve optužbe.

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam pokušavao da Ninu zaštitm od nje same. Istina je da Nina ne može da prihvati činjenicu da sam je napustio. Želi da nastaviti ovu bolesnu vezu, čak i na sudu, to je način da me ne pusti. Da nije bilo ove žalbe - rekao je Favoloso.

Nina Morić je poznata po svojim istupima u javnosti, ali i problematičnim vezama u koje se upuštala

Zbog već 17-godišnjeg sina Karlosa, manekenka Nina Morić i njen bivši partner Fabricio Korona su 2018. odlučili da zakopaju ratne sekire.

https://www.instagram.com/p/B7OXM5igyTh/

Par je u tom periodu letovao sa sinom i svaki dan su na društvenim mrežama delili zajedničke fotografije i videosnimke na kojima izgledaju srećno. Kao da nikada među njima nije bilo trzavica.

https://www.instagram.com/p/BqN1X1nlEZY/

Zajedno su pozirali i za naslovnicu italijanskog magazina Chi. U intervju su otkrili kako zbog sina Karlosa planiraju selidbu i da će sreću okušati u Americi, do čega još uvek nije došlo.

Inače porodica Korona neprestano je blatila Ninu i proglasili su je i narkomankom samo kako bi je pred sudom ocrnili. Manekenka je u tom trenutku očigledno odlučila da sve ružno ostavi iza sebe, pa čak i situaciju kada ju je Fabricio, dok mu je bila u poseti u zatvoru, pokušao da udavi.

Korona je u zatvoru završio zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg fudbalera Juventusa Davida Trezegea.

Fabricio i dan danas nastavlja da kači Ninine fotografije na Instagram i ponosno naglašava da je upravo ona majka njegovog sina Karlosa.

https://www.instagram.com/p/B6NgS14Cuge/