Celebrity News

Nina Radulović iz izolacije: Karantin me je promenio!

Nina Radulović iz izolacije: Karantin me je promenio!

Nina Radulović otkriva da joj je odlukom policije produžen obavezni karantin budući da se sredinom marta vratila iz Pariza. Kolege i porodica joj mnogo nedostaju te da se nada da će krajem meseca moći da se vrati aktivnostima na koje je navikla.

Nina Radulović koja po povratku iz Francuske, gde je boravila zbog snimanja emisije “Putevima šampiona”, nije imala nikakve simptome koji bi ukazivali da je pozitivna na COVID-19, savetovano joj je da neko vreme provede u samoizolaciji. Nedavno je dobila i rešenje od policije o zabrani kretanja, što joj je obavezni karantin dodatno produžilo. Nina ne krije da joj kolege i prijatelji mnogo nedostaju, ipak najviše čezne da ponovo zagrli roditelje, sestru i sina Lava (8), s kojim komunicira samo preko video-poziva.

Iz Pariza ste se vratili mnogo ranije nego što ste planirali. Šta je uticalo na vašu odluku, budući da u Srbiji u to vreme još uvek nije bilo uvedeno vanredno stanje?

- Odluku smo doneli jer su nas članovi naših porodica upozorili na zabrinjavajuće prognoze. Po prirodi nisam plašljiva, ali mi nije bilo svejedno kada sam čula da nam preti pošast pandemijskih razmera. Samo iracionalan čovek se ne bi zapitao šta će se desiti na kraju balade. Na svu sreću, moje kolege i ja vratili smo se u zemlju dan pre uvođenja vanrednog stanja, u suprotnom bismo bili u jednom od onih aviona koje je država naknadno slala po putnike raštrkane širom sveta.

Da li ste se po povratku testirali na koronavirus?

- Ne, nije bilo potrebe, jer smo se svi osećali dobro.

NE PROPUSTITE:
Nina Radulović BUJNE GRUDI izbacila u prvi plan, OD OVE POZE muškarcima nije dobro! (foto)

Nina Radulović - Nikad me ništa bolje od krizne situacije nije promenilo

Nina Radulović, prelepa voditeljka za naš magazin otkrila je kako provodi vreme u obaveznoj izolaciji. Kako ističe, prvih nekoliko dana se odmarala i spavala, a da je u nabavku potrebnih namirnica za nju i roditelje išla njena sestra.

Kako provodite vreme u izolaciji, ko je zadužen da vam donosi namirnice?

- Prvih dana sam se odmarala, spavala i pratila preko televizije sve što se dešava, onda sam sredila stan kao nikad do sada, pa čitala neke publikacije i knjige koje me zanimaju. Što se tiče nabavke i dostave namirnica, moram da istaknem da za mene i roditelje, koji su takođe u izolaciji, to obavlja moja sestra. Neizmerno sam joj zahvalna. Ako se sve uzme u obzir, ovaj karantin ne mora da bude loša stvar. Nikad me ništa bolje od krizne situacije nije promenilo. Život nam i daje probleme da bismo se resetovali. Sad je prilika da se sretnemo sa sobom.

Da li ste sina, dok vam traje karantin, poslali na čuvanje sestri ili bivšem suprugu, glumcu Branislavu Lečiću?

- Lav je trenutno kod bake i deke.

Kako podnosi to što ne ide u školu i ne može da bude s drugovima?

- Lav je kućni tip, ume i voli da se igra sam. Osim toga, s drugarima je napravio grupu na „viberu” pa se stalno dopisuju i razmenjuju domaće zadatke. Nisam primetila da mu nedostaju ustajanje, disciplina i obaveze koje je imao u školi, mada je svestan da mora da uči i tu ne posustajemo. Svakodnevno smo u video-kontaktu što zbog domaćeg, što kako ne bismo izgubili intenzitet relacije koju smo imali.

NE PROPUSTITE:
U Španiji na sportskom zadatku: Nina Radulović u društvu kolege i NEPRIKOSNOVENOG FUDBALSKOG ASA! (foto)

Nina Radulović - Povrtaka nakon karantina!

Kada možemo da očekujemo vaš povratak na male ekrane?

- S kolegama s Pinka stalno sam u kontaktu i mnogo mi nedostaju. Nadam se da ću se vratiti čim završim obavezan karantin, pretpostavljam krajem meseca. Emisija “Putevima šampiona” snimljena je unapred, tako da neće biti pauze u emitovanju. S putovanjima i druženjima sa sportistima nastavljamo čim prođe kriza i otvore se granice.

Intervju s kojim sportskim velikanom biste izdvojili?

- Peđa Mijatović je bio sjajan jer nas je vodio kroz ceo Madrid. S Dejanom Stankovićem bilo je takođe neobično jer nam je otkrio divne kutke Milana, ali i pokazao svoj kamp na Zlatiboru. Miki Stević nas je odveo u ložu Bekenbauera. Ljubitelji fudbala znaju kakva je to čast. Lane Jovanović nas je iznenadio svojom elokventnošću i obrazovanjem. Istina je da sportisti često zbog obaveza i napornih treninga napuštaju formalno obrazovanje, ali veliki broj njih baš kroz ovakav život pun odricanja, borbe i konkurencije nadoknadi sve. Ne mogu biti na vrhu, postizati takve uspehe i pisati istoriju, a biti obični i prosečni. Svi su sjajni i zato su tu gde jesu.

NE PROPUSTITE:
KRALJICA ULIČNOG STILA: Nina Radulović niže samo modne pogotke, a evo kako izgleda njen PARISKI STIL! (foto)

Komentari (0)

Loading