Celebrity News

Prvi put nakon porođaja na crvenom tepihu: Nina Seničar oduševila izgledom na dodeli Oskara (foto)

Prvi put nakon porođaja na crvenom tepihu: Nina Seničar oduševila izgledom na dodeli Oskara (foto)

Samo tri meseca posle porođaja Nina Seničar se pojavila se na žurci Eltona Džona upriličenoj povodom 92. dodele Oskara

Srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar, koja već nekoliko godina živi i radi u Los Anđelesu, prisustvovala je tradicionalnoj žurci koju organizuje fondacija Eltona Džona.

Kao i svake godine, ovaj događaj se organizuje za vreme dodele Oskara, tako da su zvanice najveće svetsko filmsko slavlje pratile preko velikog video bima.

Nina Seničar je na crvenom tepihu zablistala u elegantnoj seksi haljini sa dubokim izrezom koja je naglašavala njenu izuzetnu vitku figuru. Ona je došla u pratnji supruga, holivudskog glumca, Džeja Elisa koji se opredelio za crni smoking.

Domaćin Elton Džon je kasnio na svoju žurku pošto je, za razliku od svojih zvanica, dodelu Oskara morao da prati u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu, kao jedan od nominovanih u kategoriji za najbolju filmsku pesmu. Kašnjenje se isplatilo pošto se Elton na žurku vratio sa zlatnom statuom koja mu je uručena za numeru "(I'm Gonna) Love Me Again" iz filma "Rocketman".

Nina je na svom Instagram profilu čestitala domaćinu, ali sa svojim pratiocima podelila i podatak da je fondacija Eltona Džona prikupila 6,4 miliona dolara namenjenih borbi protiv side. Takođe, nije sakrila ni svoje zadovoljstvo što se posle trudničkih dana ponovo pojavila na jednom velikom događaju.

- Mama i tata su se sredili i izašli u provod - dodala je ona.

„Naš život je dobio novi smisao“

Jedna od naših najlepših voditeljki i glumica, Nina Seničar, dugo nije govorila o trudnoći. Ovu vest je objavila neposredno pred porođaj i veliki broj njenih pratilaca na društvenim mrežama sa nestrpljenjem je očekivao novosti.

– I tako je naš život dobio novi smisao. Dobro došla Nora Grejs Elis – napisala je Nina na Instagramu i otkrila da je na svet 8. novembra 2019. donela predivnu ćerkicu.

Tajna savršenog izgleda Nine Seničar

Lepa Novosađanka uvek je redovno trenirala jer, kako kaže, trening pomaže da ostane u kondiciji. Za kratko vreme posle porođaja uspela je da povrati svoju savršenu figuru, a nedavno nam je otkrila nekoliko tajni dobrog izgleda.

– Dan započinjem čašom vode, koja nikako ne sme da bude hladna, već sobne temperature. Volim da napravim veliki šejk sa svim povrćem koje imam u frižideru, bademovim mlekom i avokadom. Kakao obožavam u svakoj formi, pa u šejk, pored biljnog proteina, dodam i veliku kašiku čistog nezaslađenog kakaa u prahu – rekla je Nina za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Aug 21, 2019 at 12:24pm PDT

- Tajna dobrog šejka jeste da u njemu imate nešto zamrznuto, bilo da je to šaka smrznuth višanja, borovnica ili samo kocka leda. Tu možete biti kreativni i dodati voće koje vama najviše odgovara – dodala je ona.

Pored popularnih šejkova, Nina voli da uživa i u domaćim tradicionalnim specijalitetima i kako kaže, uopšte se ne odriče bilo koje hrane.

– Obožavam dobar svež suši, ali i domaću gibanicu uz jogurt. Vojvođanski specijalitet, testo sa makom nikada ne propuštam kada dođem u Srbiju, baš kao ni mamine sarme. Poznata sam kao neko ko jede sve ono što voli i uopšte se ne upuštam u bilo kakve specijalne režime ishrane. Uvek slušam svoje telo i jedem šta mi se jede u trenutku. Kada trenirate svakodnevno, telo vam traži svežu, zdravu hranu punu vitamina – poručila je Nina.