Celebrity News

Nisu ono što mislite: Princ Hari i Megan Markl objavili fotografije SA POČETKA NJIHOVE VEZE

Nisu ono što mislite: Princ Hari i Megan Markl objavili fotografije SA POČETKA NJIHOVE VEZE

Naime, nakon što je Megan Markl pre venčanja obrisala privatni Instagram profil, mnogi su pomislili kako više nikada neće dobiti priliku toliko da joj se "približe" i zavire u njen privatni život.

Međutim, nedavno je omiljeni kraljevski par odlučio da otvori zajednički profil na društvenoj mreži.

- Dobrodošli na naš službeni Instagram. Veselimo se da delimo sa vama rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave i priliku da naglasimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na podršci i dobrodošli. Hari i Megan - stoji u prvoj objavi, a u svega nekoliko dana uspeli su da sakupe više od 3,8 miliona pratilaca.

Kako bi opravdali njihovo poverenje trude se da redovno dele zanimljive fotke s fanovima, a u nedostatku onih novijeg datuma sada su objavili galeriju s fotografijama koje su nastale još u vreme dok još nisu bili u braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duchess Of Sussex Lately (@duchessofsussexlately) on Apr 6, 2019 at 5:51am PDT

Reč je o fotografijama iz 2017. godine kada su Hari i Megan boravili u Bocvani kako bi upozorili na ugroženost opstanka divljih životinja. Tom prilikom su pomagali naučnicima da stave slonovima ogrlice za njihovo satelitsko praćenje.

Iako prikazuju nimalo glamurozne trenutke, uprkos onome što bi većina očekivala, još jednom su uspeli da oduševe obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju da vide i druge nikad objavljene fotke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 4, 2019 at 12:33pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 5, 2019 at 8:17am PDT