Celebrity News

Njegova budućnost nema cenu: Darko Lazić doneo VRLO VAŽNU odluku za SVOG NASLEDNIKA i nije žalio para!

Njegova budućnost nema cenu: Darko Lazić doneo VRLO VAŽNU odluku za SVOG NASLEDNIKA i nije žalio para!

Folk pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić pridružili su se listi poznatih ličnosti koji su se nakon što su postali roditelji odlučili da zamrznu matične ćelije bebe.

Naime, kako pišu domaći mediji, matične ćelije sina Alekseja će čuvati u Švajcarskoj, a za ovaj proces pevač je navodno odvojio čak deset hiljada evra.

- Otkako je saznao da mu je još uvek nezvanična supruga ostala u drugom stanju, a to je bilo mesec dana nakon što je Darko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pevač je pored svog zdravstvenog stanja vodio računa i o budućnosti svog sina. Borio se da stane na noge, a pored problema koje je imao zbog teške saobraćajne nesreće koju je proživeo, najvažnije mu je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za dete - ispričao je izvor za "Kurir" .

Na ovaj korak su se u poslednje vreme odlučile i domaće zvezde kao što su Sloboda Mićalović, Nikola Kojo, Vojin Ćetković, Seka Aleksić, Ivana Selakov, Jelena Kostov, Tijana Dapčević, Nikolina Kovač, Mia Borisavljević i mnogi drugi.