Celebrity News

Njihova LJUBAVNA PRIČA JE KAO NA FILMU: Anđelina Džoli odlučna u nameri da se POMIRI sa Bredom, da li dele istu želju?

Njihova LJUBAVNA PRIČA JE KAO NA FILMU: Anđelina Džoli odlučna u nameri da se POMIRI sa Bredom, da li dele istu želju?

Bračni krah Anđeline Džoli i Breda Pita započeo je u septembru 2016. godine i privukao je veliku pažnju javnosti, ali strani mediji pišu kako bi ova priča, tri godine kasnije, mogla doživeti prilično bajkovit preokret!

The Sun i američki mediji, naime, preneli su kako Anđelina ipak ne želi razvod, te svog "otuđenog supruga" želi natrag. Pomirenje želi postići kupujući vreme i prolongirajući proces rastave insistiranjem na detaljima.

- Anđelina je jasno rekla Bredu da želi opet biti u vezi s njim. Ona bi htela da oni opet budu porodica i ne izgleda kao da ga je sposobna preboleti. Upravo zato otežava stvari sa komplikovanjem oko svih detalja razvoda - otkrio je, navodno, za The Sun izvor blizak paru.

Bred je pomirenje, navodno, odbio, ali želi održati dobre odnose zbog dece. Njih dvoje su se venčali 2014. godine, a zajedno imaju čak šestoro dece, biološke i usvojene. Sva deca su već dovoljno propatila u kompleksnom i bolnom procesu razvoda. Naime, četiri nedelje nakon što su se rastali, Breda je istraživao FBI zbog tvrdnji da je tokom leta fizički zlostavljao sin Medoksa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴊᴏʟɪᴇ & ᴘɪᴛᴛ (@joliepitt_fg) дана 11. Апр 2019. у 9:34 PDT

Optužbe su kasnije opovrgnute, ali Anđelinin tim optužio je Breda da nije plaćao dovoljno alimentacije, a njegov tim tvrdio je kako je Bred isplatio više od milion funti za dve godine, te kako je Anđelini za novu kuću isplatio čak 6 miliona funti. S druge strane, Bred je Anđu optužio kako želi manipulisati slikom koja se u medijima o njemu stvara, te kako nenormalno produžava sam proces razvoda.

- Bred o svemu ćuti jer je njemu stalo samo do dece. Anđelina mu otežava stvari, ali to ga neće naterati da joj se vrati. On samo želi da sve bude sređeno - kako je moglo biti već pre godinu dana - ali ona ne želi popustiti - nastavio je izvor.

Nakon javnih okršaja, par se smirio, a nekoliko puta snimljeni su tokom (naizgled mirnih) sastanaka. Kada su svi pomislili da je razvod gotov, Anđelinine navodne želje iznenadile su medije.