Celebrity News

Nova devojka je prava bomba! Lijam Hemsvort ponovo ludo zaljubljen (foto)

Nova devojka je prava bomba! Lijam Hemsvort ponovo ludo zaljubljen (foto)

Lijam Hemsvort je napokon srećan i to sa sedam godina mlađom manekenkom Gabrijelom Bruks!

Poznati glumac Lijam Hemsvort i bivši suprug Majli Sajrus je nakon teškog ljubavnog brodoloma ponovo srećan u ljubavi. Nakon što se razveo od skandal majstorice, Lijam Hemsvort dugo je tragao za istinom a u ovom teškom periodu željno je priželjkivao da mu se ponovo desi ljubav.

Iako je ponašanje njegove bivše supruge na njegovo srce ostavilo neizbrisiv trag, Lijam je, kako pišu inostrani mediji u svoj život konačno pustio novu lepoticu.

Ko se drogirao, ko pio, a ko varao? “Prljav veš” nakon rastanka Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta izlazi na videlo

 

View this post on Instagram

 

Gabby Brooks throwing Weekend Vibes.... Not long to go! ? Photographed by Cameron Hammond @gabriella_brooks @cameron_hammond #gabbybrooks #gabriellabrooks #priscillasmodels #weekend

A post shared by Priscillas Models (@priscillasmodels) on Feb 20, 2020 at 5:03pm PST

Nedavno, po tvrdanjama američkih novina viđen je s novom devojkom, modelom Gabrijelom Bruks u četvrtak na ručku. Izvor je za "People" rekao da je par u ozbiljnoj vezi, a da je Lijam devojku upoznao i sa svojom starijom braćom, glumcima Lukom i Krisom i s roditeljima.

- Lijam je u poslednje vreme u odličnom raspoloženju - kažu njegovi prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?HollywoodCelebNews? (@__hollywoodcelebnews__) on Feb 6, 2020 at 9:27am PST

Lijam Hemsvort primio teške reči od Majli Sajrus: Ponosno kažem, nisam više ista kao što sam nekada bila

Nakon što ga je prevarila sa Kejtlin i priredila javni blam, Majli Sajrus nije stala na ovim insinuacijama. Nekoliko nedelja nakon što je svet saznao da se poznati par Lijam Hemsvort i Majli Sajrus razvode, poznata Diznijeva zvezda je u jednom saopštenju istakla da razlog njihovog razvoda nije prevara, već da ona godinama pore Lijama nije bila srećna, kako njegovi bliski prijatelji tvrde, takva objava ga je jako povredila jer je on ipak želeo da se bori za svoj brak.

Za razvod saznao preko Instagrama: Glumac bio u šoku kada je čuo da ga je žena prevarila

U to vreme, Majli je već započela svoju romansu sa manekenkom i influenserkom Kejtlin Karter. 

Inače, nakon razvoda Majli se oglasila, pa poručila da i dalje voli Lijama.

Njene reči obišle svet: Supruga glumca Krisa Hemsvorta bez dlake na jeziku na račun bivše jetrve Majli Sajrus!

– Mogu da priznam mnoge stvari ali odbijam da priznam da se moj brak okončao zbog varanja. Lijam i ja smo bili zajedno deceniju. Rekla sam već i ponavljam: volim Lijama i zauvek ću ga voleti. Ali, u ovom trenutku morala sam da napravim zdravu odluku za sebe, ne bih li ostavila stari život iza sebe. Nikada nisam bila zdravija i srećnija. Možete da kažete da tverkujem i da sam prostakuša, ali nisam lažov. Ponosno kažem, nisam više ista kao što sam nekada bila – između ostalog je ona napisala na svom Instagramu.

Nakon razvoda glumac Lijam Hemsvort samo se jednom direktno obratio povodom razvoda od Majli Sajrus putem svog Instagrama.

Lijam konačno progovorio o razvodu nakon što ga je Majli OSTAVILA

On je objavio fotografiju zalaska Sunca, dok se u opisu obratio pratiocima:

– Zdravo svim, samo kratko obraćanje da vam kažem da smo se Majli i ja nedavno rastali i da joj želim samo zdravlje i sreću u budćnosti. Ovo je privatna stvar i nisam niti ću komentarisati novinske članke i objave medija. Sve moje izjave koje se navode su lažne. Mir i ljubav – ostao je dostojanstven Lijam.

Majli Sajrus i njena nova devojka ipak varale svoje muževe