Celebrity News

NOVA DEVOJKA REŠILA DA NE ĆUTI: Evo šta Mina kaže nakon što su je "optužili" da je KRIVA ZA RAZVOD Anabele i Andreja

NOVA DEVOJKA REŠILA DA NE ĆUTI: Evo šta Mina kaže nakon što su je "optužili" da je KRIVA ZA RAZVOD Anabele i Andreja

Aneblin bivši suprug uslikan je sa Minom Mateljan, studentkinjom farmacije, koja kaže da je biznismena upoznala u klubu kao i da se prema njoj ophodio kao pravi džentlmen.

- Mina je atraktivna, mlada devojka, nije ni čudo što je privukla Andreja. U klubu se nisu razdvajali jedno od drugog, non-stop su se grlili i dodirivali, delovalo je da ih nije bilo briga za poglede prisutnih. Nazdravljali su i gledali se u oči, a potom su se držali za ruke i zajedno otišli iz lokala - kaže nam izvor sa lica mesta.

Ekipa Blica stupila je u kontakt sa Minom koja je u prvi mah zbunjeno poručila da mora da se dogovori sa Atijasom šta će dalje otkriti:

https://www.instagram.com/p/B0OBZm4g4Et/?utm_source=ig_embed

- Ne mogu ništa da potvrdim dok ne popričam sa njim.

Međutim, mlada studentkinja je potom kroz osmeh priznala da je Andreja upoznala te noći u klubu, kao i da joj se dopalo kako je postupao prema njoj.

- Nedavno smo se upoznali, u petak u klubu. On je džentlmen.

Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari kako je upravo atraktivna plavuša kriva za razvod Anabele i Andreja, što je ona demantovala rečima:

https://www.instagram.com/p/B2WtHbYA97-/

- Mislim da su oni razvedeni, kako ću ja raskinuti vezu.

Ekipa Blica je takođe pokuša a da stupi u kontakt sa Andrejem Atijasom kako bismo ga upitali za Minu, međutim, nije bio raspoložen za razgovor, već je prekinuo vezu.

Podsetimo se...

Njen brak sa Andrejem je pre dve nedelje zvanično okončan, a kako kaže, razlog nije bila prevara, iako se u medijima navodilo da je njen bivši suprug viđen sa drugom devojkom.

– Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da delim svaki deo svoje intime? Želim da demantujem prevaru, on je slobodan čovek. Mi već duži period nismo zajedno – ispričala je Anabela za “Blic” i dodala da trenutno nije zaljubljena, jer bi u suprotnom to već bilo poznato.

– Ja ne volim da krijem svoje emocije, uvek sam transparenta i uvek sam bila iskrena – završava Anabela.