Celebrity News

Nova filozofija života - Andrija Milošević: Sreću treba da tražimo u onome što imamo pored sebe

Nova filozofija života - Andrija Milošević: Sreću treba da tražimo u onome što imamo pored sebe

Posao je crnogorskom glumcu Andriji Milošević uvek bio na prvom mestu, ali onda je pred okrugli rođendan shvatio da mora pod hitno sve promeniti.

- Volim da radim svoj posao i radim ga od 16. godine. Meni je posao u krvi. Poslednje tri godine skoro pa nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro. Treba naučiti uživati u nekim uspesima. Sada se trudim da napravim neki balans u životu, vreme je - rekao je nedavno glumac. Priznaje da mu najveći porok posao.

- Tu se najviše dajem. Znam da bi trebao manje da radim i više da uživam. Tek sada sam shvatio da treba da kreiram život tako da što više vremena provedem ugađajući sebi. Baviću se sportom, zdravije ću živeti i treba mi malo više slobodnog vremena - bio je iskren Andrija.

- Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe - dodao je nedavno glumac Andrija Milošević koji je hteo da postane fudbaler, ali onda se ipak odlučio za glumu. Otišao je na prijemni ispit na Akademiji i prošao iz prve.

Rezultati njegovog novog režima su više nego vidljivi, a najviše ga hvali njegova devojka Aleksandra Tomić (29), a upravo se ona nedavno na svom Instagram profilu pohvalila savršenom zajedničkom fotografijom sa događaja na kojem su dobili lavinu komplimenata.

- Sinoć sam promovisala mog novog, jako zgodnog i mršavog dečka - napisala je pokraj njihove zajedničke fotografije njegova deset godina mlađa devojka koja je blistala u zelenoj haljini s čipkom.

Објава коју дели Aleksandra Tomic (@_djedja_) дана 22. Јул 2018. у 3:01 PDT


Andrija danas slavi 40. rođendan, a mnogi ga vide ove godine kao mladoženju.

- Super se slažemo. U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu - rekao je Andrija za srpsko izdanje magazina Gloria i rekao da se ne opterećuje bračnim vodama. "Ne znam kada će se to dogoditi. Kad bude – biće."