Celebrity News

Nova ljubav na pomolu? Milica Todorović ovom glumcu uputila srce (foto)

Nova ljubav na pomolu? Milica Todorović ovom glumcu uputila srce (foto)

Nakon vesti da je pevačica Milica Todorović raskinula svoju dugogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem umesto, kako je očekivano, da je ozvaniči brakom, svi su ostali u šoku.

Naime, kako se govorilo, par je zbog različitog pogleda na budućnost rešio da stavi tačku na vezu.

Svojevremno, nakon raskida oboje su se obratili javnosti ovim rečlima:

– Istina je da nisam više u vezi s Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam odlučila da se na neko vreme povučem s medijske scene - rekla je za naš magazin "STORY" dok je Miloš odreagovao malo drugačije:

– Ja svima želim svu sreću u životu pa tako i Milici, nisam pre davao izjave za medije pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mesec, noć, tako dođe i raskid. Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovde i to je sve što ću reći – naveo je koreograf za magazin “Svet”.

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

Kako sada pišu domaći mediji, ova lepa pevačica često lajkuje i komentariše fotografije Petra Strugara a zbog poslednjeg komenatra gde je Petru ,ostavile srce u komentarima ispod fotografije na kojoj jaše konja, podgrejala je sumnje da između njih postoji nešto više od poznanstva a spekulacije su krenule i pre dva meseca kada je na Instagramu postavila zajedničku fotografiju sa Petrom.

Pogledajte:

https://www.instagram.com/p/B4IfUShAqh8/