Jelena Đoković ne želi više da rađa: I Nole mi je kao dete!

Vreme će reći svoje...

166
SHARES
3.4k
VIEWS

SLIČNE VESTI

Novak i Jelena Đoković izgleda da ne mogu da se usaglase da li će imati još dece ili ne o čemu su govorili u intervjuu u jednom stranom magazinu. Dok je Jelena izričita da ne želi decu, Novak odgovara diplomatski, mada se između redova može pročitati da bi on želeo još jednog nasledika ili naslednicu 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je otvoreno govorio o privatnom životu, roditeljstvu, pa i bračnim krizama kroz koje su prošli Jelena i on.

Pošto su u javnosti uvek nasmejani i skladni, mnogi su skloni tome da idealizuju njihovu vezu i pomisle da oni žive život kao iz bajke.

Međutim, kao i svi ostali bračni parovi, često se ne slažu oko raznih tema, a mnogi se zapitaju ko od njih više popušta. I oko pitanja koja se tiču lično njih, ali i vezano za vaspitavanje dece.

Novak Đoković o privatnom životu

U razgovoru sa novinarom Grejemom Besindžerom, Novak Doković je na samom početku dobio pitanje da li želi još dece, što je malo začudilo teniserskog asa.

– Ups! Teško pitanje! Trenutno sam zadovoljan brojem naše dece. Imamo ih dvoje. Daću vam jedan odgovor poput političara. Nama je kao bračnom paru trenutno sasvim u redu ta situacija. To je sve što ću za sada reći – rekao je Novak Đoković.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede mesonovak đoković intervju

Deca okružena izobiljem

Ipak, Grejem je nastavio sa tom temom uz opasku da to znači da neće biti još dece.

– Nikad se ne zna. Život je pun divnih iznenađenja i blagosloveni smo sa naša dva anđela od kojih učimo toliko toga – nastavio je Nole i otkrio da je tek kada je postao otac shvatio koliko duboko je sposoban da voli.

Takođe, Nole je dodao da roditeljstvo nosi ogromne odgovornosti, kao i da će njegova deca odrastati okružena izobiljem, što Novak komentariše ovako:

– Odrastaće potpuno drugačije u odnosu na mene. To ima dobre i loše strane. Neće imati finansijske probleme sa kakvim smo se mi suočavali. Mislim da će se suočiti sa drugačjim izazovima, jer uvek će biti prepoznati kao nečiji sin i ćerka, dete nekog poznatog.

– Tara je još mala, nije svesna situacije. Stefan je veliki, svestan je svega. Video me je na nekoliko turnira dok sam igrao. Počinje da shvata, veoma je pametan i zreo i dobro se nosi sa svim.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjenonovak đoković deca

Jelena Đoković: Više posla mi ne treba!

U razgovoru sa Grejemom je učestvovala i Jelena Đoković koja se, takođe, osvrnula na izazove roditeljstva.

– Sve snage sam uložila u odgajanje naše dece. Iskreno, ja i potičem iz porodice sa dvoje dece. Posvećena sam našoj i dajem im se u potpunosti.

– I Nole mi je kao dete, zahteva mnogo pažnje. Pune su mi ruke posla. Mislim da mi više posla ne treba. Razumem Noleta, propustio je mnogo toga u odrastanju naše dece i pretpostavljam da će, kad završi karijeru, želeti još jedno dete. Da se još jednom oproba. Međutim, ja kažem ne.

Jelena dodaje da joj je majčinstvo potpuno promenilo život.

– Bila sam mnogo fokusirana na Noleta i njegove potrebe. Onda usledi period frustracije, kada shvatite da vaše potrebe nisu ispunjene. Nisam mogla da usmerim frustraciju na njega, jer nije on kriv za to, kriva sam ja i to je bio moj izbor, to da mu se posvetim. Onda je došao Stefan koji me je potpuno prodrmao, i zahvaljujući njemu shvatila sam da moram da povedem računa o sebi, jer da bih bila dobra mama, ja moram da budem dobro – kaže Jelena.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Đoković: Žene su neplodne zbog problema sa zubima (video)fondacija novak djokovic

Novak i Jelena otvoreno o najvećoj bračnoj krizi

Godina 2016. je bila posebno teška za Jelenu i Novaka. On je imao povredu, povukao se na neko vreme. To je donelo i bračne probleme.

– Svaka prepreka sa kojom se suočimo uvek nas ojača. Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoilaženja. Ja sam trenutno posvećena majčinstvu i usporena, dok on želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozoravam da imamo dvoje dece, da moramo da se prilagodimo njima – kaže Jelena.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Rođena za sve: Talentovana Jelena Đoković postala frizerka (foto)novak đoković o privatnom životu

Jelena se bori za svoje mesto

Jelena Đoković se osvrnula i na svoj rad koji joj se nekad učini ‘nevidljivim’.

– Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim sa Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koja zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što radim bilo je nevidljivo.

– Žene nemaju mnogo prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Ja se u taj stereotip ne uklapam i drago mi je zbog toga, ali osuđivali su me zbog toga. Trebalo bi da me interesuju moda, da me interesuje kako izgledam.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Đoković na udaru kritika što se ne šminka i ne nosi štikle!novak đoković o privatnom životu

– Nema ničeg lošeg u tome, ali mene to ne inspiriše. Zato sam morala da izmislim svoje mesto i to se pretvorilo u nadmetanje jer sam želela da dokažem da mogu da budem više od samo devojke, samo žene slavnog sportiste. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sada to nosim sa ponosom – zaključuje Jelena.

Story.rsGetty Images, ATA Images

SličneVesti

Sledeća vest

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TOP VESTI

PREPORUČENE VESTI