Celebrity News

Novak Đoković: Organska hrana mi daje snagu

Novak Đoković: Organska hrana mi daje snagu

Retko koja stvar izaziva toliko komentara i burnih reakcija kao jelovnik Novaka Đokovića i velika većina srpske javnosti se kune da je teniser pao sa trona upravo iz razloga što se okrenuo veganskoj ishrani. Novinari ne propuštaju priliku da mu postave pitanje vezano za ovu tematiku pa je nakon plasmana u polufinale turnira u Istbornu, primećeno da je Novakov stručni štab nešto malobrojniji nego inače, ali da je tu i kuvarica, Novak je istakao da će štab biti kompletniji na Vimbldonu.

Na konstataciju novinara da mu je stručni štab nešto malobrojniji nego inače, ali da je tu kuvarica, Novak je istakao da će štab biti kompletniji na Vimbldonu.

- Neće biti roštilj (smeh)... U pitanju je zaista divna žena i sjajna kuvarica, koja ima restoran ovde u gradu, i sprema izvrsna orgranska jela – jela koja mi daju potrebnu dozu snage svakog dana - rekao je raspoloženi Novak.

Đoković je u četvrtini finala savladao Donalda Janga iz Sjedinjenih Američkih Država, nešto teže nego što je delovalo posle uvodnog seta.

- Mislim da sam odigrao sjajan prvi set, imao sam prilike za brejk i u drugom, čime bi i prelomio susret, ali nisam uspeo da ih iskoristim. On je posle toga zaigrao dosta bolje i agresivnije, imao servis i loptu za set, slična situacija bila je i u taj-brejku... Mogao je vrlo lako i on da slavi, ali mi je drago da sam ja na kraju osvojio drugi set - zaključio je Đoković.

Novak će se za finale boriti sa Danilom Medvedevim iz Rusije ili Amerikancem Stivom Džonsonom.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 9, 2017 at 12:26pm PDT

Izvor: hellomagazin.rs/b92.net
Foto: Guluver/Getty Images

Komentari (0)

Loading