Celebrity News

Poljubac na Alpima: Novak i Jelena Đoković oduševili zajedničkom slikom (foto)

Poljubac na Alpima: Novak i Jelena Đoković oduševili zajedničkom slikom (foto)

Novak i Jelena Đoković, odmah nakon osvajanja grend slema u Australiji, otputovali su u Italiju gde su na Alpima naslednike učili prvim skijaškim lekcijama

Nekoliko nedelja nakon velikog trijumfa Novaka Đokovića (32) u Australiji ta tema je i dalje jedna od onih koje se u domaćim i stranim medijima najviše prepričavaju, ali svetski broj jedan uveliko uživa u zasluženom odmoru s porodicom. Kao što smo pisali, odmah nakon avanture u Melburnu otputovao je u Italiju, gde je zajedno sa suprugom Jelenom (33) gostovao na festivalu „San Remo“, a tamo je oduševljenu publiku razgalio i svojom izvedbom numere Erosa Ramacotija. Brojne talente Novak poseduje – pored uveliko dokazanih u tenisu, pa i ovih pevačkih, poznato je da bi u nekom drugom životu bio skijaš, jer je na skije stao praktično pre nego što je prohodao, dok je živeo na Kopaoniku, gde je i započeo da igra tenis.

Udarna vest: Novak Đoković je ponovo najbolji na svetu!

Zato je boravak u Italiji iskoristio da poseti i Alpe sa suprugom i decom Stefanom (5) i Tarom (2). Avantura u Dolomitima, gde su skijali nadomak sela Ortizei u oblasti Trentino Alto Adiđe, bila je savršena prilika za zajedničke doživljaje, nakon što je Novak dugo bio odvojen od najbližih članova porodice. Svoju ljubav prema snegu, baš kao i prema tenisu, Novak je odlučan da prenese naslednicima, te je Stefanu i Tari davao prve lekcije skijanja, a zajedno su se vozili i žičarom. Interesovanje za Đokoviće vladalo je i na skijalištu, te se teniser fotografisao sa fanovima, iako se nadao da će zbog zimske opreme ostati neprimećen. Novakovi fanovi mogu da odahnu, budući da se nije podvrgavao opasnijim vratolomijama na snegu koje bi mogle da prouzrokuju povrede, već se držao porodične staze, a kad nije bio na skijama, uživao je ležeći na snežnom pokrivaču. Dalji planovi tenisera vode u Beograd, gde će prisustvovati konferenciji „Originalni razgovori“ koju tradicionalno organizuje Jelena Đoković. Za razliku od tamošnje zimske idile, ovde ga očekuje pravo februarsko proleće, a Novak je nedugo pre dolaska u Italiju govorio o tome koliko mu znači zajedničko vreme s porodicom.

Jelena i Novak Đoković podelili neverovatno iskustvo sa Balija (video)

 

– Srcem i dušom pripadam mojoj porodici. Kada završim karijeru, sa zadovoljstvom ću početi da se prilagođavam njima i njihovim potrebama, kao što su to oni radili za mene – rekao je Đoković.

Nakon obaveza u Beogradu, nastaviće da se sprema za nove podvige, od kojih ga prvi čeka krajem ovog meseca u Dubaiju. Za to vreme, planirano je da Jelena i deca još neko vreme ostanu u našoj prestonici.

Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso

Novak i Jelena Đoković - Pored naslednika sve pada u drugi plan

Mesec dana je Novak tokom boravka u dalekoj Australiji bio razdvojen od dece, a najviše se radovao trenucima koje će provesti s njima i zato je sve što rade na planini podređeno njihovom zajedničkom vremenu. Kako je Nole nedavno istakao, kada je sa Stefanom i Tarom, zaboravlja na sve druge stvari.