Celebrity News

Nove fotografije zabrinule fanove: Otkriveno kako je Adel smršala 20 kilograma (foto)

Nove fotografije zabrinule fanove: Otkriveno kako je Adel smršala 20 kilograma (foto)

Transformacija britanske vokalne dive Adel ne prestaje da bude jedna od glavih tema javnosti.

Naime, u poslednjih nekoliko dana društvene mreže su preplavile fotografije pevačice Adel, koja je nedavno izgubila neverovatnih 20 kilograma. Međutim, zbog svog novog izgleda pevačica je neke fanove i zabrinula, ali njeni bliski prijatelji sada otkrivaju medijima da se muzičarka odlično oseća.

Nećete verovati kakav dogovor nakon razvoda su napravili Adel i njen bivši partner

Sada su Adline najnovije fotografije s egzotičnog odmora sve su izbezumile, pa je bliska drugarica 31-godišnje pevačice za magazin The Sun otkrila kako je uspela u svom naumu da izgubi višak kilograma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADELE (@adelesp) дана 12. Феб 2017. у 3:28 PST

Kako se navodi, pevačica je ceo proces započeo je na leto 2019., kada je Adel angažovala jednog od najboljih privatnih trenera na svetu. Trener Dalton Vong koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge, ovoga se puta posvetio pevačici, piše azra.ba.

– Adele je predano i naporno vežbala mesecima. U tajnosti je u svome domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli da vežba pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je trenera angažovala kod kuće. Isto tako vežbala je prateći razne videe na online kanalima. Napredak je itekako vidljiv. Postigla ga je u svega šest meseci – ispričala je jedna od prijateljica.

Inače, Adele je više puta pričala o svojoj težini i figure. Uvek je davala do znanja da njen izgled nema veze s njenom uspešnom muzičkom karijerom, isto kao što nije dozvoljavala producentima da joj uslovljavaju gubitak kilograma za probijanje na scenu.

Podsećamo, pevačica i njen do skoro suprug Sajmon Konecki stavili su prošle godine tačku na brak posle osam godina velike ljubavi. Kako su naveli strani mediji, par poslednjih nekoliko godina već je živeo odvojeno. U braku su dobili sina Anđela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADELE (@adelesp) дана 24. Окт 2019. у 10:37 PDT

Ubrzo nakon toga krenula su nagađanja ko je muškarac s kojim se Adel sada viđa, pošto je uhvaćena par puta u društvu različitih muškaraca. Međutim, izvor blizak njoj izjavio je da ona veoma često izlazi na sastanke, ali ne želi ozbiljnu vezu.

Ne gubi vreme: Adel POSLE RAZVODA SMUVALA NOVOG DEČKA?! (foto)

Činjenica da sa suprugom nekoliko godina nije živela čuvana je u strogoj tajnosti, ali njeni izlasci nisu toliko zaštićeni. Naime, ona ne želi da se upušta u ozbiljnu romansu zbog sina, koji joj je sada na prvom mestu.
Fotografije Adel sa plaže, možete videti na sledećoj strani:

Da li vam se dopada kako izgleda?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADELE (@adelesp) дана 4. Јан 2020. у 8:21 PST

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADELE (@adelesp) дана 4. Јан 2020. у 6:46 PST