Celebrity News

NOVI DOGOVOR OKO STARATELJSTVA: Rasta i dalje ne potpisuje papire za razvod a evo i zašto! (foto)

NOVI DOGOVOR OKO STARATELJSTVA: Rasta i dalje ne potpisuje papire za razvod a evo i zašto! (foto)

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta uspeli su da postignu dogovor o brizi nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Tarom, koja će ubuduće provoditi četiri dana sa majkom, a tri sa ocem, saznaje Kurir.

Iako se ne viđaju toliko često, redovno se čuju i dogovaraju o svemu što ima veze sa njihovom naslednicom i do sada nisu imali ni najmanji problem i nesuglasicu. Kako je inicijator ovog pomirenja i spuštanja tenzije bila Nikolićeva, upravo je to razlog zbog kojeg Stefan još uvek neće da potpiše sporazumni razvod braka, jer se verovatno nada da će obnoviti romansu sa aktuelnom suprugom.

Rasta je i pre mogao da viđa Taru kad god je hteo, ali je to bilo samo preko dana. Ujutru bi došao po ćerku u Anin stan, a predveče ju je vraćao. Pre nekoliko dana Ana je pozvala Rastu i predložila mu idealno rešenje, koje se njemu odmah dopalo. Rekla mu je da on ima pravo da podjednako provodi vreme sa Tarom i da je ona saglasna s tim da dete bude tri dana kod njega, a ostala četiri dana u nedelji kod nje. Stefan je bio iznenađen Aninim predlogom, nije očekivao tako nešto jer su imali baš slabu komunikaciju. Naravno, odmah se složio i odgovorio joj da mu se sviđa ta ideja", kaže naš sagovornik blizak poznatoj pevačici.

U želji da svojoj mezimici priušti adekvatnu brigu i negu, reper je angažovao ženu koja će biti u njegovom stanu na Vračaru kada tamo boravi malena Tara.

Stefan vikendom nastupa, pa je bilo logično da ponedeljkom, utorkom i sredom Tara bude kod njega. To je takođe bio Anin predlog. Rasta je samoinicijativno odlučio da zaposli dadilju koja će 24 sata biti sa Tarom tokom ta tri dana i paziti na nju. On je veoma pažljiv prema ćerki, trudi se da provodi najviše vremena s njom, izvodi je u šetnje, igraju se i učestvuje u svim aktivnostima s njom. Iz tog razloga u svoj studio odlazi samo uveče ili kasno po podne, kada njegovi roditelji dođu da obiđu unuku", dodao je naš izvor.