Celebrity News

Novi dokazi: Mladi muzičar Lil Pip zapravo je ubijen?

Autor: | 29/11/2017

Novi dokazi: Mladi muzičar Lil Pip zapravo je ubijen?

Mladi muzičar Gustav Ahr, poznatiji kao Lil Pip, preminuo je u 22. godini života. Poznati reper pronađen je mrtav u svom stanu. U početku se nagađalo kako je uzrok smrti predoziranje drogom i tabletama za smirenje. Čak je i Pipov menadžer na Tviteru potvrdio kako je u poslednje vreme mladi pevač počeo da gubi bitku s opasnim supstancama, pa je bilo samo pitanje dana kada će doći do tragičnog ishoda.

Ipak, policija sada otvara novu istragu jer postoji mogućnost da je popularni pevač ubijen.

@lilpeep је поделио/ла објаву дана 7. Нов 2017. у 4:03 PST

Strani mediji prenose kako je za njegovo "ubistvo" glavna osumnjičena Marija Bons koja je s pevačem provela poslednje trenutke njegovog života. U ruke policije došle su prepiske njenih poruka upućene prijateljici u kojima se hvali kako je Lil uzeo drogu zbog nje, i da se u jednom trenutku samo onesvestio nakon čega više nije mogla da ga probudi.

Lil Pip, muziku je zavoleo još kao dete, a na sceni se pojavio 2015. godine s pesmom "Lil Peep Part One", a njegovi najpoznatiji hitovi su "White Wine" i "Benz Truck". Nedavno se deklarisao kao biseksualac, a neretko se nalazio i u središtu brojnih seksualnih skandala.

Traume iz detinjstva i pritisak slave glavni su razlozi zašto se odao porocima. Na dnevnoj bazi konzumirao je marihuanu, alkohol, tablete za smirenje, kokain i MDMA. O tome je i otvoreno pričao, svaki put uz poruku mladima da nikada ne počnu da se drogiraju zato što će ući u "pakleni vrtlog iz kojeg se nikada neće izvući", piše story.hr.

@lilpeep је поделио/ла објаву дана 7. Нов 2017. у 4:13 PST