Celebrity News

Novi dokumentarni film o princezi Dajani: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put o sećanju na svoju majku i odrastanju s njom (video)

Autor: | 12/07/2017

Novi dokumentarni film o princezi Dajani: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put o sećanju na svoju majku i odrastanju s njom (video)

Uoči 20. godišnjice tragične pogibije voljene britanske princeze, Dajane, HBO je snimio novi dokumentarni film "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy".

Ono po čemu se ovaj film razlikuje od svih ostalih snimljenih je taj što se njeni sinovi, prinčevi Vilijam i Hari, prvi put pred kamerama prisećaju svoje majke i odrastanja s njom.

Milioni ljudi širom sveta sećaju se bajkovitog kraljevskog venčanja u katedrali St Paul, kada su se venčali princ Čarls i Dajana.

Ali, nisu zaboravili ni tužnije dane i nesrećnu princezu koja je živela "zarobljena" u kavezu budući da ih je, kako je izjavljivala, "bilo troje u braku".

Ipak, za dvojicu svojih sinova, bila je najbolja mama, koja je, na veliku žalost svih, prerano otišla.

Agent priznao na samrtnoj postelji: Ja sam ubio princezu Dajanu, znala je previše kraljevskih tajni (video)

HBO je sada pustio trejler novog dokumentarnog filma u kojem je princ Hari otkrio:

- Ovo je prvi put da nas dvojica sedimo zajedno i pričamo o mami. Bila je naša mama i još uvek je naša mama. Davala nam je nesebičnu ljubav. Obožavala je da se zabavlja i da se smeje. Shvatala je, i i te kako je znala da postoji i normalan život izvan zidova palate - rekao je on.

U jednom od snimljenih kadrova, braća sede za stolom i prelistavaju albume s fotografijama iz detinjstva. Tada su se prisetili i nekih najlepših trenutaka odrastanja.

- Verovao ili ne, na ovoj smo fotografiji i ti i ja. Ti si u maminom stomaku - setno i sa osmehom je rekao Villijam.

Ceo dokumentarni film daće novo viđenje princeze Dajane s mnogim privatnim i intimnim osvrtima njenih sinova, prijatelja i porodice, od kojih su mnogi tek prvi put progovorili.

Pogledajte trejler: