Celebrity News

Novi početak na starom mestu: Milan Kalinić napustio posao voditelja?

Novi početak na starom mestu: Milan Kalinić napustio posao voditelja?

Milan Kalinić, voditelj kog voli i starija i mlađa populacija, vratio se staroj ljubavi!

Budući da je javnosti poznato da poznate ličnosti pored profesija kojima se trenutno bave, imaju vrlo često i diplome drugih završenih fakulteta i akademija, nimalo ne čudi činjenica da se ona prva i stara ljubav, prema matičnim zanimanjima, nekad osvesti.

Kada je reč o Milanu, danas ga svi znamo kao voditelja i glumca, ali manje je poznato da je Milan još 1995. završio Akademiju za pilote.

- Te godine su usledile teške godine za JAT. Bio mi je potreban ogroman novac da bih pilotirao, a para u to vreme nije bilo. Zato su mi neki prijatelji savetovali da upišem glumu, na tada tek osnovanom BK Univerzitetu. Znali su da je pozorište moja velika ljubav, i da sam često posle škole išao sam da gledam predstave -  ispričao je Kalinić za jedan medij.

Dobar primer svojim naslednicima: Milan Kalinić otkrio šta je za njega IDEALAN ŽIVOT

Juče, na voditeljevom profilu našla se i fotografija iz Vazduhoplovne akademije u Vršcu, koju je Milan završio već pomenute godine.

Sliku je nazvao "Novi početak na starom mestu" te odmah probudio "sumnju" da će ostaviti posao voditelja i vinuti se u visine.

Fotografiju Milana za letelicom pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B42Vif8np-y/