Celebrity News

NOVI SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI - Brat Megan Markl PRETUKAO VERENICU

NOVI SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI - Brat Megan Markl PRETUKAO VERENICU

Polubrat vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, Tomas Markle (52) negira optužbe da je pijan pretukao verenicu Darlen Blout (38) i pretio joj oružjem. Optužbe je iznela Darlenina rođaka Kristin, koja je dobro informisana o njihovoj vezi. Kako prenose strani mediji, Kristin kaže da Tomas svoju verenicu zlostavlja već duže vreme.

- Našoj porodici je dosta njegovog ponašanja i načina na koji se odnosi prema Darlene, pre samo mesec dana zbog njega je imala masnicu na oku. On se pretvari u ludaka kad popije, postane druga osoba. Potpuno razumem zašto Megan ne želi da ima ništa s njim - rekla je Kristin za Daily Star, dok Tomas u potpunosti negira sve optužbe.

- Ove optužbe nisu istinite. Tačno je da smo Darlene i ja imali uspona i padova, ali smo i dalje par koji se mnogo voli. Još uvek smo vereni - tvrdi Tomas za Daily Star.

Inače, Tomas nije u dobrim odnosima s Megan, a pre kraljevskog venčanja nagovarao je princa Harija da otkaže svadbu, piše 24sata.hr.

- Megan je plitka, uobražena žena koja će kraljevsku porodicu dovesti do stuba srama. Što više vremena prođe od vaše svadbe, shvatićeš da je to najveća greška u istoriji kraljevskih venčanja - preneo je je britanski Daily Mail, a Tomas je tada pismo objavio u magazinu InTouch.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niche Lifestyle® (@nichelifestyle) on May 4, 2018 at 12:18am PDT