Celebrity News

Novi udarac za Tanju Savić: Govorilo se DA JOJ JE BRAK U KRIZI, a zapravo je OVO PROBLEM

Novi udarac za Tanju Savić: Govorilo se DA JOJ JE BRAK U KRIZI, a zapravo je OVO PROBLEM

Tanja Savić priznala je da su tačna pisanja medija o kupovini njene skupocene vile u Beogradu, pa otkrila da ona to nije želela da otkrije medijima, već je samo rekla najbližim prijatlejima. Kada je informacija procurila, shvatila je da ju je neko od proverenih ljudi izdao, a pevačica je izjavila da se pokajala što je uopšt i bilo šta pričala.

- I ja se čudim što znate, ja sam samo prijateljima rekla za skupocenu vilu, ne znam ko je od njiih to izneo. Neću nista da otkrivam, što bih otkrivala, jer ne znam ni ja, evo majke mi. Ne znam ko je rekao, još uvek otkrivam, ja nisam tip koji voli da se hvali, i bila sam u pravu kada sam rekla sebi da ne trebam to da pričam - izjavila je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Nov 30, 2018 at 8:15am PST

Na pitanje o porodici, pevačica je otkrila da se ne brine kako će se deca snaći zbog selidbe, jer kaže da su sa njom i suprugom već navikli da godina menjaju mesto stanovanja.

- Prilagodljivi su oni, putovali su, još kao bebe dok su bili, Dušan i ja smo ih "vucarali" svuda sa nama. Daj Boše da se smirimo ove godine -zaključila je Tanja sa osmehom u emisiji "Glamur".