Celebrity News

Novopečeni bračni par PRVI PUT u javnosti posle VELIKE MRSNE SVADBE, Danijela blista u 6. mesecu trudnoće (foto)

Novopečeni bračni par PRVI PUT u javnosti posle VELIKE MRSNE SVADBE, Danijela blista u 6. mesecu trudnoće (foto)

Pre tri dana, 2. maja u Hramu Svetoga Save Danijela Karić i Ivan Mileusnić su pred Bogom jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”, a brojne zvanice, prijatelji i porodica, okupile su se kako bi sa njima podelili ovaj poseban dan.

Mlada i mladoženja su za ovaj divan trenutak bili obučeni u narodne nošnje, a njima se zasigurno ponosila cela Srbija.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži Šou" gostovali su upravo oni, novopečeni mladenci koji su upravo tim povodom napravili i odličnu žurku na kojoj je prisustvovala cela estrada te o kojoj su i pričali u ovom gostovanju.

https://www.instagram.com/p/BxLrhqXlMAo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w5mdda70k2ao

Kod Ognjena Amidžića u emisiji pretresale su razne teme teme o venčanju, velike žurke na kojoj su čak pevale neke od najpoznatijih pevačica poput Milice Pavlović i Vesne Zmijanac, ali su se u jednom trenutku dotakli i teme imena za bebu.

Kako je Danijela već u poodmakloj trudnoći, i da očekuje dečaka, mladenci već razmišljaju o imenu deteta, a voditelj emisije dao im je predlog koji im se mnogo dopao.

- Ja imam Filipa i Moniku, i onda Ivan kaže da to bude neko ime koje bi se slagalo uz njihovo - rekla je Danijela, a Ognjen je odmah smislio ime za njihovog sina:

- Filimon. Slaže se i sa Filipom i Monikom - rekao je Amidžić, a budući roditelji su bili zadiviljni predlogom.